|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ξερω το φανακι , αλλα μαλλον επελεξες λαθος καλωδια (απο τα 3 που νομιζω οτι εχει) να ενωσεις.
Το ειχα παρατηρησει σε αλλα φανακια που ηταν ρυθμιζομενης ροης. Δοκιμασε αλλους συνδυασμους δυο καλωδιων απο τα τρια που εχει.
|
||||
|
||||
![]()
Αλήθεια, ποια καλώδια ένωσες ; Μαυρο κοκκινο πρέπει
|
|||
|
|||
![]()
Κόκκινο με κόκκινο και μαύρο με μαύρο έχω συνδέσει
![]() Δοκίμασα και διαφορετικό 3-pin σε 4-pin, τα ίδια και εκεί. |
|
||||
|
||||
![]()
Mε μια συντομη ματια βλεπω τα ανεμιστηρακια που πηρες ειναι μονο 1000rpm;
![]()
|
|||
|
|||
![]()
1800 rpm μέγιστο γράφουν οι προδιαγραφές. Το κάθε ένα μόνο του τα δοκίμασα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ειπα μηπως τα συνδεσες στη σειρα και μοιραζεται η ταση αλλα οκ!!Απ το βιντεο που εβαλες νομιζω ειναι λιγο ψοφια,χωρις να θελω να σε απογοητευσω ομως μπορει οντως να αποδιδουν καλα βαλτα πανω και βλεπεις γιατι διαβαζω καλες κριτικες!!Απλα στο δικο μου που χω ενα με 1500rpm ναι μεν αθορυβο αλλα καμια σχεση η ροη αερα με τα αλλα δυο που χω στις 3000rpm
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τη Δευτέρα θα έχω πολύμετρο και θα μετρήσω τί ρεύμα μου δίνει το τροφοδοτικό, ίσως να φταίει αυτό...
Η πλάκα είναι οτι δεν κοίταξα να πάρω "επώνυμους", απλά δε βρήκα άλλους. Αυτούς που πήρα και τους πλήρωσα ακριβά και φαίνεται οτι δεν θα κανω δουλειά. ------------------------- Μεταξύ του ανεμιστήρα και του τροφοδοτικού παρεμβάλω καλώδιο 3-pin σε 4-pin το οποίο: Καλώδιο προσαρμογής ανεμιστήρα από την Inline το οποίο μειώνει την τάση λειτουργίας του ανεμιστήρα από 12V σε 5V και έτσι μειώνει το επίπεδο θορύβου. Είναι ένα 12V DC βύσμα σε 3 pin σύνδεση (Molex). Λέτε αυτή η μείωση στην τάση να μου δημιουργεί το πρόβλημα; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos3 : 03-04-16 στις 06:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
180 lit. χρυσόψαρα | manos3 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 243 | 20-08-17 16:00 |
DIY Fan Flap Σύστημα ψύξης | Qbrain | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 01-03-13 14:07 |
Σύστημα ψύξης/θερμανσης σε rio 240 | Maverick | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 09-05-11 22:14 |
Σύστημα ψύξης σε (μελλοντικό) χρυσοψαροενυδρέιο! | Τηλέμαχος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 75 | 22-08-10 19:04 |
Εξωτερικό σύστημα ψύξης | manolis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-02-09 19:32 |