|
|
|||
|
|||
![]()
Και γω απο προσωπική εμπειρία σου προτεινω να αγοράσεις ενα dremel (αν μπορείς φυσικά ) θα κάνεις τέλεια δουλεια και θα σου μείνει κιόλας ,δεν φαντάζεσαι ποσο χρησιμο είναι μεχρι και τους αρμούς στα πλακάκια του μπάνιου καθάρισα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δηλαδη μ αυτο κοβεις πλαστικο, πλεξι μεχρι και βιδες μπορει;
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο για να το δω; Δεν τα γνωρίζω τα συγκεκριμένα εργαλεία...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Νομίζω είναι Dexter δεν είμαι σίγουρος. Είναι σε ένα μπλέ βαλιτσάκι με διάφανο καπάκι. Θα το βρεις εύκολα. Εμένα μου έχει λύσει τα χέρια σε πολλές δουλειές. |
|
||||
|
||||
![]()
Για να κανεις τωρα την δουλεια σου ευκολα και χωρις να πεδευτεις και να ξοδευτεις...
περνεις ενα μαχαιρι που δεν το θες, οχι κανα καλο απο την κουζινα της Γυναικας... το ζεστενεις μπροστα καλα με ενα γκαζακι... και αφου εχεις σημαδεψει με ενα μαρκαδορο το σημειο που θελεις να κοψεις ακουμπας το μαχαιρι εκει και λιωνεις και κοβεις συγχρωνος..!!! οτι πιο ευκολο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas66 : 02-04-16 στις 13:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο κοιταζα τωρα στο youtube τελειο φαινεται για την τιμη του κι εχει ενα σωρο παρελκομενα
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι αυτό είναι. Εγω το έχω χρησιμοποιήσει σε πολλές δουλειές. πολύ καλό για τα λεφτά του. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν ομως θελεις ειναι ο πιο ευκολος τροπος... κανω συνεχεια κοψιματα τετοια σε αμαξια στους προφυλακτηρες.... δεν παθαινει τιποτα... !!!! Αν το φοβασε μπορεις να κανεις μια δοκιμη σε ενα αλλο πλαστικο υλικο να δεις τι γινετε και πως.... κανε μια δοκιμη και το βλεπεις..!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κόψιμο φυτών | dimitris1006 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 1 | 21-04-13 19:56 |
Προσαρμογή σε γαρίδες | gallos | Γαρίδες | 6 | 02-03-13 12:02 |
Κόψιμο σωλήνα Fluval | \/ag | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 09-11-12 20:03 |
Ερώτημα!!! | *ΙΧΘΥΣ* | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 12-04-07 15:01 |
Προσαρμογή | Cristos | Δίσκοι | 4 | 09-02-05 11:25 |