|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου θα στα πουν και οι πιο έμπειροι αλλά κάποια πράγματα "νομίζω" ότι είναι λάθος.
πχ οι αλλαγές σου 25% κάθε 8 ημέρες πιστεύω ότι είναι μικρές. Επίσης τα λίτρα είναι λίγα για τα 2 χρυσόψαρα και τέλος το ph είσαι σίγουρος ότι είναι 6,4 γιατί νομίζω ότι είναι πολύ χαμηλο. Αλλά ας περιμένουμε τους πιο έμπειρους. |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε καμμια φωτογραφια να βοηθησει τους χρυσοψαραδες
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτη η φορμα πρεπει σιγουρα να συμπληρωθει με τυπο φιλτρανσης να ξερουμε τι φιλτρο εχεις δλδ. τα ψαρια καταρχην ακουγεται σαν να εχουν ick,το ενυδρειο ειναι ακαταλληλο για αυτα και οι αλλαγες νερου ανεπαρκης, χωρις φωτογραφια διαγνωση ΔΕΝ γινεται,αν υποθεσουμε οτι τα ψαρια εχουν ικ πρεπει να γινει θεραπεια με αλατι και αυξηση θερμοκρασιας,υπαρχουν αφθονα αρθρα στο φορουμ, και μετα αν τα ψαρια τα καταφερουν να δοθουν η να πανε αμεσα σε καταλληλο ενυδρειο με κατΛληλη φιλτρανση και σωστες αλλαγες νερου οπως σου εχει επισημανθει πολλακις. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε
![]()
|
|||
|
|||
![]()
........
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τα λιγα πραγματα που διαβαζω...ενδεχομενο ick οπως ειπε και ο φιλος johnpecn + finrot
+ κατι μου λεει οτι εχεις αμμωνια σε τοξικα επιπεδα...Αυτα μπορω να σου πω με αυτα που διαβασα...
|
||||
|
||||
![]()
Χαρη , εντελως φιλικα..
![]() Οσο τα εχεις εκει , με στικακια για τεστ (στρωμενο, αστρωτο,νιτρικα,δεν ξερουμε τι ισχυει), με τι φιλτρο; , με τετοιες αλλαγες κλπ , συνεχεια θα ανοιγεις τετοιου ειδους θεματα.. Για αρχη , θα πρεπει να παρεις υγρα τεστ , να δουμε αν υπαρχει αμμωνια/νιτρωδη , ποσα ειναι τα νιτρικα για να αυξησεις τις αλλαγες (αν χρειαστει) , να παρεις ποιοτικες τροφες (μετα το 4 μηνο ,αλλαγη) και να παρεις ενα εξ. φιλτρο η να φτιαξεις ενα diy... Μετα απο αυτα και αφου ειμαστε σιγουροι πως συτιζονται σωστα και ειναι καλο το νερο τους , (βαση μεγεθους) το νεο τους ενυδρειο μπορει να μπει στα προσεχες σχεδια σου (εντος μερικων μηνων) και να φτιαχτει με την ησυχια σου. Αν δεν εχεις σκοπο να φτιαξεις ενα ενυδρειο με μηκος 1-1.20 m , καλυτερα να φυγουν αμεσα για ενα σωστοτερο περιβαλλον ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη μου διαφωνω(τελειως φιλικα)
Θεωρω απαραιτητη την αγορα ενος ενυδρειου στα κλιμακια που πρεπει να ειναι οπως λες εσυ παραπανω και επειτα την αγορα τεστ (υγρα) κτλ κτλ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το εχει πει επανειλημμένως εδω και χρονια, οτι θα μεταφερθουν συντομα σε μεγαλυτερο. Ηρεμησε.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρο με άσπρα στίγματα στα πτερύγια | George.GL | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 10 | 17-09-18 13:01 |
¶ρρωστο χρυσοψαράκι-μικρά άσπρα στίγματα | Σπίθας | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 62 | 29-01-16 10:10 |
Νεον με άσπρα σημαδάκια | pandelis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-01-15 23:31 |
Gripensis με άσπρα στίγματα και πρισμένο μάτι | Alex_Salonica | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 14-12-08 00:40 |
Μικρά άσπρα στίγματα σε Blue (Regal) Tang | Stathis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 14-04-04 04:15 |