|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον για να μην ανοιγω νεο θεμα...
Ευχαριστω πολυ τον Κλεοβουλο για την καλλιεργεια Α Λ Λ Α Κλεοβουλε η υπομονη εχει και τα ορια της ![]() ![]() ![]() ![]() μετα απο μια βδομαδα σημερα ανεβηκε ενα σκουλικι στο διαφανο καπακι που εκοψα ετσι ωστε να μη το πιανει το κακο ματι..... δε θελω ειρωνικα σχολια ![]() για πειτε γιατι δεν εχω αποτελεσματα ακομα???
|
||||
|
||||
![]()
Να τα έχεις σε θερμοκρασία δωματίου καλή υγρασια ούτε πολύ ούτε λίγο.
τα έχεις σε χουμους? το πλαστικό καπάκι ακουμπάει στις κροκέτες η έχει κενό? Αν είναι καινούριο μπόλι θα αργήσει λίγο αλλά αν ξεκινήσει πάει σφαίρα. εγώ τάιζα 2 φορές την μέρα φαντάσου 28 μικρά ψαράκια και 4 μεγάλα. μονομάχοι όλοι.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ειναι σε χουμους με καλη υγρασια.... το καπακι ακουμπαει... κατσε να ξαναβαλω τις φωτο γιατι δεν τις βλεπω...κατι εκανα λαθος
|
||||
|
||||
![]()
Αν και φαίνεται λίγο παραπάνω υγρασια μια χαρά θα πάνε μην ανησυχείς
μόλις ζεστάνει κιαλο ο καιρός θα ταιζεις συνέχεια. Μόλις αρχίσει να μεγαλώνει η αποικία και πιάσει καλά μετά δεν τελειώνει .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
να τα φερω μεσα στο σπιτι???
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στο ντουλάπι του ενυδρείου τα έχω.
θερμοκρασία χώρου θέλουν απλά το καλοκαίρι να προσέχεις να μην στεγνώσει το χώμα.
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν μετά από τουλάχιστον 10 μέρες η καλλιέργεια δε λέει να πάρει μπρος.
Μέσα στο χώμα βλέπω αρκετά σκουλίκια που τρώνε τις κροκέτες από κάτω. Και ενώ το τζάμι ακουμπάει καλά επάνω τους μέχρι τώρα ανέβηκαν μόνο 5 που τα τάισα στο γονο..... Οπότε ερωτήσεις 1 χούμους άμα βάλω αυτό από πετ υπόστρωμα για σαυρες κάνει??? 2 συνήθως πόσο καιρό κάνει να πάρει μπρος μια καλλιέργεια ?? 3 πουλάει κάποιος καλλιέργεια έτοιμη τούρμπο??? 4 5 κροκετες που βάζω λέτε να είναι πολλές για αρχή??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη emersed καλλιέργεια | 6981giwrgos | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 13 | 29-01-11 12:05 |
Emersed καλλιέργεια με cuba | alexinio | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 09-12-08 09:37 |
Emersed καλλιέργεια | chemical mac | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 34 | 06-03-08 13:07 |
Καλλιέργεια microworms | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-06-06 21:28 |