|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
----------------------- Για αυτό το λόγο παιδιά, προτείνω και χρησιμοποιώ νερό από το φαρμακείο , WFI
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Τακη συμφωνω οταν ειχα drop checker κι εγω kh 4 υγρο ειχα, αγοραστο κιολας απο watter in
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια γραφω σε αυτο το θεμα με την αφορμη οτι εχω και εγω ενα θεμα με το υγρο του drop checker βρηκα μια συνταγη και εφτιαξα νερο kh4 με 1 λιτρο νεο αποσταγμενα και 6γρ σοδα με σκοπο να φτιαξω νερο με 200dkh μετα πηρα απο αυτο το μειγμα 10γρ και το εβαλα σε 490γρ αποστ. νερο και εφτιαξα 500γρ νερο kh4. απο αυτο το μειγμα πηρα 1μλ και το εβαλα στον γυαλινο drop checker μαζι με 4 σταγονες απο ph τεστ της api το low. πηρε ενα μπλε χρωμα και τον εβαλα απεναντι απο την εξοδο του φιλτρου το μεσημερι αλλα ακομα εχει μπλε χρωμα, τι μπορει να εχω κανει λαθος. το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν εχω τεστ για kh παρα μονο κατι λωριδες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα! χωρις τεστ ΚΗ πως ξερεις οτι εφτιαξες ΚΗ 4
|
|
||||
|
||||
![]()
σωστός,
χωρίς τεστ δεν εισαι σίγουρος, θέλει μέτρημα και μάλιστα σωστό
|
||||
|
||||
![]()
οντως εχετε δικιο δεν ειναι ακριβες απλα ακολουθησα τις οδηγειες για την παρασκευη του kh4
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια απορια, Αν παρουμε νερο βρυσης που εχει ΚΗ9 και προσθεσουμε απιονισμενο στην διπλασια και λιγο παραπανω ποσοτητα δεν φτιαχνουμε ΚΗ4?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
drop checker? | kosmas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-02-16 22:57 |
DIY Drop checker | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 11-01-16 23:37 |
Drop Checker! | xNOVx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 26-05-15 16:27 |
Drop Checker. | kesanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-03-13 15:56 |