|
|
|||
|
|||
![]()
Θα βγάλεις τα sps ααπό το μεγάλο για να τα βάλεις στο μικρο;
Νομίζω ότι αυτές επειδή είναι μεγάλα κοράλλια θα έχεις θέμα με της κατανάλωσης .... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- καλήμερα παιδιά!σήμερα μετά απο τους απαραίτητους χθεσινούς τεχνικούς έλεγχους το ενυδρείο θα τρέξει κανονικά με θαλασσινό νερό αλλαγής απο το μεγάλο. επίσης θα μπει σε λειτουργιά και η αυτ. αναπλήρωση και θα μένει μονο το σκιμμερ που θα ερθει την εβδομάδα που θα μας ερθει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 01-04-16 στις 11:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!σημερα γέμισα το ενυδρείο με νερο α.ο. και έφτιαξα αλατοτητα,στην συνεχεία έφτιαξα τα ηλεκτρολογικά του σαμπ και μετα εβαλά και την αυτ. αναπλήρωση(εχω ένα θεματακι με το υψομετρικο αλλα το εχω)
μετα εβαλα κομματια αφρολέξ στην τρυπα του τοίχου και μένει να φτιάξω ένα ντουλάπι για να κρυφτούν σωλήνες και βάνες. τωρα περιμένω δευτέρα τον ελεγκτή θερμ. και μεσα στην εβδομάδα το σκιμμερ.επισης θα παραγγειλω αντιφωσφορο και ενεργο άνθρακα αλλα χονδρή κοκκομετρια γιατι θα μπουν σε διαμερισμα στο σαμπ και όχι σε ριακτορες. |
|
||||
|
||||
![]()
Για θαλασσινό δεν ξέρω και δεν μπορώ να πω, κατασκευαστικά όμως όλα είναι άψογα.
Μια παρατήρηση μόνο, προτίμησε κομμάτια dow αντί για σφουγγάρι, το σφουγγάρι ρουφάει νερό, με το dow και λίγο έτοιμο σοβά είσαι κομπλέ ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θελω να εχω προσβαση στην τρυπα για το "ου μη γενοιτο" και για αυτο εβαλα αφρολεξ για να εχω μόνωση απο αερα.εξωτερικα θα φτιαξω ντουλαπακι ετσι ώστε να μπουν μεσα οι σωληνες και οι βάνες και ετσι δεν θα βρεχονται. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν βλέπω συνεχειά και ανησυχώ !!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα!το προχωράω σε "απαγορευμένες" ωρες!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |