|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τελος ,το μονο που θελει ειναι κατι γυρω γυρω απο την οθονη για να μην φεναιτε το ασχημο κοψιμο που εκαναDSC_0015.jpgDSC_0017.jpgDSC_0022.jpgDSC_0027.jpg
|
||||
|
||||
![]()
DSC_0028.jpg
το κοκκινο κουμπι ειναι το power το μαυρο σβηνει τελειως την φωτινοτητα της οθονης , επειδη με ενοχλει να ειναι μερα νυχτα ανοιχτη, και με τα τριγκερακια διπλα ανεβοκατεβαζεις την επιθημητη θερμοκρασια. ο αισθητηρας μπενει με καρφι μεγαλο στερεο, και πισω εχει μπριζες κατευθειαν και οχι κλεμες. Αυτα ελπιζω να σας αρεσει, εαν θελετε κατι οσο αναφορα τα υλικα ,την συνδεσμολογια η τον προγραμματισμο , ειμαι προθυμος να βοηθησω οποιον θελει κατι..
|
||||
|
||||
![]()
Φαίνεται σαν μηχάνημα του '80
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχα
------------------------- ολα καλα ολα ωραια, αλλα κατι με προβληματιζει , οταν εχω σταθεροποιηση θερμοκρασιας , συχνα τυχαινει να μου αναβοσβηνει η θερμανση αρκετα γρηγορα, λιγοτερο απο δευτερολεπτο.. δηλαδη να αναβει τον θερμοστατη για δεκατα του δευτερολεπτου να τον σβηνει επι 2-3 φορες μετα ενα κενο και μετα παλι το ιδιο , και εδω θα ηθελα να ροτησω εαν συμπεριφερετε με αυτον τον τροπο και ενας αγοραστος κοντρολερ.. ειναι πολυ επιφοβο αραγε? delay στην φαση που ειμαι δεν μπορω να αλαξω γιατι θα μου χαλασουνε και τα κουμπια.μονο αν με καποιο τροπο ανοιξω δευτερη λουπα , αμα μπορει να μου πει καποιος την γνωμη του σε αυτο θα με βοηθαγε, γιατι ειμαι στην φαση η να τον αφησω ετσι η να ξαναδουλεψω το προγραμμα.Παρακαλω να μην μου απαντησει καποιος κατι το οποιο δεν ειναι σιγουρος, γιατι ειναι αρκετος κοπος να διορθωσω το προγραμμα αυτην την στιγμη. ο βασικος μου φοβος ειναι να μην καει ο θερμοστατης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis.pan : 02-04-16 στις 01:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οι έτοιμοι κοντρολερ , έχουν την ανοχή +/- 0,3 και δεν το κάνουν αυτό, δεν νομίζω πως είναι θέμα delay. Δηλαδή αν ρυθμίσουμε τη θερμοκρασία στους 26, ο κοντρολερ θα δώσει εντολή να ανάψει ο θερμαντήρας στους 25,7 και θα τον σβήσει στους 26, και έτσι δεν μπορεί να αναβοσβήνει γρήγορα
|
||||
|
||||
![]()
τακη πολυ χρησιμο !! μιας που δεν εχω ετοιματζιδικο κοντρολερ δεν θα μπορουσα να το ξερω αυτο , θα ξαναδουλεψω λιγο το προγραμμα οποτε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Controller θερμοκρασιας stc-1000 | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 02-07-16 10:40 |
controller θερμοκρασιας | giwrgos rott | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 36 | 07-06-14 20:31 |