|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα. Το κατανόησα φίλε μου και σε ευχαριστώ για την ενημερώσει. Αν είχες και την δυνατότητα να μου στείλεις Φώτο από αρσενικά και θηλυκά (λέω εγώ τώρα)θα ήτανε η κορυφαία ενημερώσει-εξηγήσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε μία ματιά σε αυτό το link για να δεις τις διαφορές : http://www.tropicalfishcentre.co.uk/firemouth.htm
|
|
||||
|
||||
![]()
Επισης στο νεο τευχος του ενυδρειου (8ο), θα εχει αναλυτικο αρθρο και πολλες φωτογραφιες.Υπομονη!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ok halvas69 είδα tolink
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τοσες φορες που σε καλεσαμε στην συναντηση του Ιανουαριου, αμα δεν εχουμε το περιοδικο τοτε, θα στο φερω εγω!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok. Θα κοιτάξω να το βρω εδώ.
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τσακωμοί Firemouth | Pritanis | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 14 | 29-10-05 13:55 |
Firemouth cichlid πιθανος συγκατοικος για ροδοστομους-αεναος | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-01-05 13:04 |
Firemouth Cichlid - ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ | vagos1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 20 | 26-06-04 19:40 |
FIREMOUTH? | vagos1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 11 | 23-01-03 15:34 |