|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ξέρω αυτό το υλικό .... περίμενε μηπώς και ξέρει κάποιος να σου πεί .
Θα κοιτάξω και εγω λίγο ![]() Aυτός απο Αγγλία στέλνει Ελλάδα αλλά θα πρέπει να τελειώσεις με την κατασκευη να μετρήσεις (θα σου πώ πώς) και μετα να παραγγείλεις ![]() http://www.ebay.co.uk/itm/Pond-Liner...66Nh4dnlRf8hUw
|
|||
|
|||
![]()
ωραια..και επισης ο δικος σου που πηρα τηλ δεν μπορει να κοψει τοσο μικρο..μου ειπε να παρω pvc..οποιος ξερει ας πει αν ειναι καταλληλο
|
|
||||
|
||||
![]()
Και το pvc Κυριάκο το χρησιμοποιούσαν για την κατασκευη Λίμνων , απλά επείδή δεν έχει ελαστικότητα καταστρέφεται πιό γρήγορα .
Εξαρτάται και τι pvc θα πάρεις ..... πάνω απο 1mm μπορεί να σου πάει και 10 ετία χαλαρά αλλά το epdm θα σου πάει 25 χρόνια αν το προστατέψεις σωστα μπορεί και μια ζωή ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεα κατασκευη λιμνης | petros kapa | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 25-04-13 13:37 |
κατασκευη λιμνης | panos78 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 25-04-12 23:39 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | αλεξ παπ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 07-10-11 23:55 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ!! | voulafoufri | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 29 | 23-08-10 21:43 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | Serifis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 29-09-09 12:12 |