|
|
||||
|
||||
![]()
κάπου το είχα διαβάσει αυτό που λες σε ξένο όμως σαιτ.
εγώ έκανα 60 % αλλαγή κάθε βδομάδα άσχετα αν όλα ήταν μηδενικά. το ενυδρείο που γένηθηκαν ήταν 75 λίτρα και ήταν μόνο τα 28 μικρά μεσα χωρίς τους γονείς. Μετά τις 12 εβδομάδες που φάνηκε το φύλο τους άρχισα να τα αραιώνω και τώρα έχω 6 μέσα για κάνα μήνα μέχρι να φύγουν και αυτά. ήταν παντός ωραία. εμπειρία τα μικρά αν και είχε πολύ δουλειά 4 φορές την μέρα φαΐ διαφορετικό ετοίμασια το νερό 2 μέρες πριν με ίδια θερμοκρασία αντίχλωρια και γενικά προσωχη για ρεύματα αέρα κτλ.
|
|||
|
|||
![]()
Για να μην διαβάζω 10 σελίδες.... ποσα λιτρα είναι η δεξαμενή και τι φίλτρο έβαλες Αρτεμησία ??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η δεξαμενη είναι 150 λίτρα φίλτρο (εξωτερικό) fluval 205 .
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμησία μου εχθές το βράδυ το είδα το θέμα σου αυτό. Χίλια Μπράβο γλυκιά μου, μας βγάζεις ασπροπρόσωπες.
![]() Με το καλό πολλά μωράκια και είναι φοβερή η κατασκευή που έκανες. Χρυσοχέρα με τα όλα σου. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aννούλα μου σε ευχαριστώ τόοοοοσο πολύ κοριτσάκι μου καλό
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Εσωτερική αιμοραγία σε γκάπι | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-06-06 22:10 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |