|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread....96&page=7/#204, τώρα το Χειμώνα είναι στον Ήλιο από την ώρα που ανατείλει μέχρι σχεδόν τη Δύση. Είναι το πιο εύκολο ενυδρείο μου και το πιο καθαρό
![]() ![]() ---------------------------------- Δες και αυτό που είναι στη μπαλκονόπορτα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=89805&page=2 Θερμοκρασία όμως θα σου ανεβάζει, για καλοκαίρι δεν κάνει με τίποτα, Χειμώνα μπορεί να παίρνουν μπρος και τα ανεμιστηράκια
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 28-03-16 στις 21:03 |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα ειναι να εχουν τετοια αναπτυξη να το παω πιο κοντα στο παραθυρο ή να το ανεβασω στην ταρατσα?
![]() ------------------------- Αυτο που ειπες για την θερμοκρασια ειναι σοβαρο γιατι εχω διπλα ακριβως το 30λιτρο με τις γαριδες.Μου φαινεται θα βαλω τεντες στο μπαλκονι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 28-03-16 στις 21:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βρεις λύση για την άλγη, όπως πχ σαλιγκάρια ramshorn, και για τη ζέστη, ο Ήλιος κάνει θαύματα στα φυτά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, και έβγαλα αλγη ενω έχει και μια απόσταση.
(δεν χτυπάει άμεσα ο ήλιος) Έχω και ramshorn και zebra nerite. Έβαλα μια τάβλα ξύλο και το καλύπτω προσωρινά μέχρι να βρω μόνιμη λύση Αυτο που την έσπαγε πιο πολύ ειναι οτι πριν ανάψουν τα φώτα στο ενυδρείο, όλα τα φυτα είχαν κλίση προς τα εκεί!
|
||||
|
||||
![]()
Έχω και γαρίδες μέσα, από την ¶νοιξη όμως βάζω τέντες στη ταράτσα και τα ανεμιστηράκια δουλεύουν συνέχεια, σε κανα 2 εβδομάδες δηλαδή θα μπουν οι τέντες. Και το άλλο παρόδοξο είναι πως το Χειμώνα τα φυτά δεν έπαθαν τίποτα και η θερμοκρασία είχε κατέβει μέχρι τους 14,5, και όχι μόνο δεν έπαθαν κάτι αλλά μεγάλωναν, πιο αργά βέβαια αλλά και κοκκίνισαν
|
||||
|
||||
![]()
Ramshorn εχω τα δικα σου και αλλα τοσα, θα κοιταξω για ανεμιστηρακι στο 30λιτρο
------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Ευχαριστω! 110 λιτρα ειναι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 28-03-16 στις 21:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να προσθέσω πως ο ήλιος κάνει καλό και στα χρώματα των ψαριών
Τουλάχιστον το δικό μου μάτι, αυτό λέει Αναφέρομαι σε χρυσόψαρα - δεν έχω άποψη για άλλα ψάρια σε ενυδρείο που το βλέπει απευθείας ο ήλιος Καλημέρα... |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ότι και να λέμε ο Ήλιος είναι ζωοδότης, τα πάντα λειτουργούν καλύτερα γιατί έτσι έχουν μάθει, το μόνο πρόβλημα είναι η αύξηση θερμοκρασίας και αυτό λόγο του μικρού όγκου νερού που είναι ευμετάβλητος, σε όλα τα υπόλοιπα μόνο καλό θα κάνει. Τώρα αν μας ενοχλούν οι άλγες είναι άλλο θέμα, κομμάτι της φύσης είναι και αυτές. Γενικότερα όμως , τα ενυδρεία μας είναι ουτοπία στη φύση. Τα πάντα στη φύση εξαρτώνται από το Ηλιακό φως, και όχι από led ή λάμπες φθορίου, για αυτό μόνο καλό θα κάνει, το αισθητικό δεν θα αρέσει σε εμάς
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αρκει να βρουμε τη χρυση τομη και μια ισορροπια.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ολα τα φυτα απο το κακο στο χειροτερο | irongud | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 15-06-11 22:24 |
ηλιος vs φωτιστικα | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-07-09 14:52 |
Βοηθεια. (Ηλιος στο ενυδρειο) | nondas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 07-08-08 21:58 |