|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Είχα πάει πριν μια βδομάδα στην Κηποτεχνική (εθνική οδό) και είχε. Για κάντους ένα τηλέφωνο. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι απαντηση ειναι: "εχω πολλα ηδη σχιστολιθου πιο θελεις?"
Για αυτο ρωταω μηπως το ζητάω λαθος... Εχει κανενα τρικ?
|
|||
|
|||
![]()
Για πάρε και σε αυτούς.
http://xomatexniki.gr/%CE%B5%CE%BD%C...E%BC%CE%B1.php Μήπως σε ρωτάνε γιατί υπάρχουν και σε πλάκες ? αν επιμένουν, δες αυτό: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C...89%CE%BC%CE%B1 Αυτό που ψάχνεις εσύ (για Ν.Α βιοτοπικό) είναι ο "Γνεύσιος" σχιστόλιθος. |
|
||||
|
||||
![]()
Ένας σχιστόλιθος που κάνει είναι το slate. Κυκλοφορεί σε πλακάκια και έχει χρώμα γκρι/μαύρο.
¶λλες πέτρες που κάνουν είναι οι γρανίτες χωρίς πολλά μεταλλικά έγκλειστα και ο Βασάλτης τον οποίο και προτείνω
|
||||
|
||||
![]()
Αμα κανει η πετρα γνευσιου παει εχω βρει κιολας ειναι χρυσο- καφε χρωμα με ραβδώσεις αν δεν κανω λαθος??
Εχω ομως την εντύπωση οτι ειχα καπου δει οτι ειναι ακατάλληλη για ενυδρείο ή λαθος κανω???
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μου αρεσει σαν πετρα... ξερει κανεις αν ειναι κατάλληλη???
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρες κατάλληλες για ενυδρεία; | Hlio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-04-15 07:00 |
ζωντανές τροφές κατάλληλες για corydoras | noe | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 29-06-08 16:49 |
Κατάλληλες συνθήκες για ψάρια αναπαραγωγής | mongoose | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 01-08-05 09:41 |