|
|
||||
|
||||
![]()
και γιατί να μη βάλεις 2ο πάτο ώστε να έχει και καλύτερη κόλληση και αντοχή σε πέτρες χτυπήματα κλπ.
κόστος μικρό , βάρος αμελητέο. γνώμη μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πηρα τηλ τζαμα και ειναι περιπου 16 κιλα ενας extra πατος |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να δεις κι αυτο το βιντεακι:https://www.youtube.com/watch?v=3-8LlfTxtuU
Το παρουσιαζει ωραια το παληκαρι,μπορει σε βοηθησει καπου..Καλη επιτυχια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι οντος ο εξτρα πατος δινει πολυ βαρος γιαυτο θα βαλω κοντρες.ευχαριστω για το βιντεακι.
------------------------- παίδες τελικά για τζαμια πήγα σε εργοστάσιο και έδωσα παραγγελεια. την Πέμπτη θα πάω να τα πάρω. 3 κοματια 1,25χ0,50 2 κοματια 0,50χ0,48 10mm τζάμι. τιμη 65 ευρώ. Με extra clear τζάμι 10 mm 130 ευρώ οι τιμές οι πιο φθηνές που υπάρχουν νομίζω θεσσαλονικη. δεν περίμενα τόσο φθηνά να βρω πουθενά.
Φυλλάδιο πληροφοριών/φροντίδας μονομάχου από το GAB Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexis cosmo : 28-03-16 στις 16:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλές τιμές.
Αν θες να βάλεις extra clear , βάλε μόνο την οθόνη, τα άλλα δεν αξίζει το κόπο, αντε και τα πλαϊνά αν θα υπάρχει ορατότητα και απο εκεί
|
||||
|
||||
![]()
τόσο μεγάλη διαφορά έχουν τα απλά από τα έξτρα κλειαρ?
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν, ανάλογα και το μαγαζί όμως, έχω καταλάβει πως πουλάνε όσο θέλουν και όπου σε πιάσουν
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κολημα κλουβιου | alexis cosmo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 12-01-16 18:42 |
ξεκολημα και ξανα κολημα ενυδρειου! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 10-11-13 21:37 |
προβλημα σε κολημα ενυδρειου!! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 21-06-12 11:39 |
κολημα 40λιτρων | CHRIS4204 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 25-11-08 15:44 |
Κολημα κοραλιου | glazar | Κοράλλια | 17 | 05-04-08 17:02 |