|
|
|||
|
|||
![]()
Σωστα ειναι απλα στο τελος το ενυδρειο σου θα ειναι 125x50x51 υψος
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δεν με πειράζει αυτό το ξέρω.
σας ευχαριστώ παιδες.
|
||||
|
||||
![]()
για εμένα το καλύτερο είναι όλα να κολληθούν πάνω στον πάτο και ο 2ος μικρότερος να μπει εσωτερικά.
πρώτα κολλάς το πίσω τζάμι και ένα πλαϊνό. μετά κολλάς το 2ο πάτο και τέλος βάζεις το δεύτερο μπροστινό και πλαϊνό |
|
||||
|
||||
![]()
Θα βάλω κόντρες πάνω κάτω όχι διπλό πάτο.
Οπότε κολαω τα πάντα και κατευθειαν τις κόντρες κατω και μετά από 2 μέρες τις κόντρες πάνω σωστά?
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ σωστα!περιμενουμε φωτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τέλεια λύθηκαν οι απορίες μόλις τα πάρω θα βγάλω φωτο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ πιστεύω πως ο δεύτερος πάτος δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω εκτός από βάρος, οι κάτω κόντρες κάνουν την ίδια δουλειά και τις βάζουμε για να μεγαλώσουμε την επιφάνεια συγκόλλησης. Μια καλή βάση μπορεί άνετα να καλύψει τις τυχόν αντοχές που νομίζουμε πως μπορεί να προσφέρει ο διπλός πάτος. Να προτιμάτε ελαφριές κατασκευές και είμαι της άποψης πως την αντοχή δεν την δίνει το πάχος του υλικού αλλά το σχήμα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κολημα κλουβιου | alexis cosmo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 12-01-16 18:42 |
ξεκολημα και ξανα κολημα ενυδρειου! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 10-11-13 21:37 |
προβλημα σε κολημα ενυδρειου!! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 21-06-12 11:39 |
κολημα 40λιτρων | CHRIS4204 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 25-11-08 15:44 |
Κολημα κοραλιου | glazar | Κοράλλια | 17 | 05-04-08 17:02 |