|
|
||||
|
||||
![]()
Βλέποντας η παρουσίαση του ενυδρείου http://www.aquatek.gr/vb/showthread....752#post932752 είδα πως υπάρχουν αρκετά λαθάκια.
Πιστεύω πως λύνοντας εκείνα θα βελτιωθεί και η κατάσταση της ανουμπιας. Ισως αυτή η άλγη να οφείλεται σε πολλά νιτρικά αλλά χωρίς μετρήσεις δεν μπορούμε να το ξέρουμε ή ίσως από από δυνατό φωτισμό, πες μας τα watt ή τα lumen που έχει ο φωτισμός σου αλλά και το είδος των λαμπτήρων
|
||||
|
||||
![]()
Η ΒΒΑ μπορεί να παραμείνει στο αρχικό στάδιο για πολύ καιρό χωρίς να εξαφανιστεί?είναι περίπου σε αυτήν την κατάσταση πάνω από 6 μήνες?
Υπόψιν ότι το πρόβλημα επικεντρώνετε στης άκρες του φυλλώματος και δεν έχω καθόλου στίγματα στο κέντρο του φυλλώματος. Ο φωτισμός μου είναι 2Χ 10w τ8 daylight λάμπες φθορίου Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να μην ειναι ββα αλλα κατι αλλο οπως λεει ο Τακης
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν έλλειψη potatium λόγο του φαγώματος του φυλλώματος στην άκρη και έτσι έβαζα Potatium της ΑΡΙ χωρίς αποτέλεσμα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bba Ή Αλγη? | OSCAR10991 | Malawi | 5 | 01-01-15 22:54 |
αλγη? | boutas ski | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 01-06-13 15:38 |
Αρώστια; | LAKI | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 25-11-12 11:23 |
S.O.S ΑΛΓΗ | johnvidras | Φύκη -€“ ¶λγες | 27 | 03-10-07 20:16 |
αλγη | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-08-07 14:44 |