|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ερθω σαββατο πρωι να το φορτοσω μην ανησυχεις χαχαχααα
|
||||
|
||||
![]()
θυμηθηκα το δικο μου και αγχωθηκα
![]() ![]() δεν ειχε εγγυηση το ενυδρειο; μεταχειρισμενο ηταν; τι να πω καλη δυναμη να το ξαναστησεις...
|
||||
|
||||
![]()
από ενα φίλο το πήρα ούτε τι μάρκα είναι ξέρω.
άστα να πάνε. Δείτε πως έσπασε και πως άνοιξε. σε ένα λεπτό και τα 300 λίτρα στο σαλόνι στο ξύλινο πάτωμα. βλέπεις κανονικά μέσα στο ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
To επιπλο ειναι σιδεροκατασκευη μεσα?
Μηπως δεν ειναι ενισχυμενο και εκανε κοιλια στην μεση? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το έπιπλο είναι σίδερο κατασκευή με πολες κόντρες.
Όταν αγόρασα τα σίδερα και του είπα τις διαστάσεις και ότι θα είναι 300 λίτρα ενυδρείο ο σιδερας μου λέει ότι τόσο χοντρα σιδερα και τόσα πολα αυτός φτιάχνει άλλες 2 βάσεις για ενυδρεια. μου λέει δεν χρειάζεται αλλά το εγώ το έκανα κουτί με παντού κόντρες για να μην έχω πρόβλημα αλλά από αλου ήρθε το πρόβλημα τελικα. Η βάση είναι τελείως άκαμπτη σιγουρα
|
||||
|
||||
![]()
Πωπω βρε Αλέξη τι ζημιά είναι αυτή
καλή δύναμη φίλε Είπες πως είναι ακρυλικό το ενυδρείο και έσπασε ;
|
||||
|
||||
![]()
Εκανε τεραστια ρωγμη
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκίνημα στα 120 λίτρα με "ουράνια τόξα" | gkginol | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 3 | 20-01-12 17:38 |
στησιμο φυτεμενου | ραφαηλ10 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-09-10 17:04 |
30 λίτρα-αποριες για νεο ξεκίνημα | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 19-07-10 17:27 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΜΕ LED | stelios_ant | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 21-04-10 14:15 |
Νέο ξεκίνημα 120 λίτρα | kalaxan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 02-10-09 23:02 |