|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 7 εχω καταληξει τελικα.......Μην κανουμε και .....υπερβολες!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην λες τέτοια θα εχουμε αυτόχειρες... 7 ????
|
||||
|
||||
![]()
¶σε Ηρακλή.....αυτός θα μας τρελάνει
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τα Tanganyika θα τα συνδεσεις μαζι να κυκλοφορει το ιδιο νερο και στα 2??? |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα 180λτ με malawi -ps.saulosi
Eνα 180λτ tanganyika - brichardi Ενα 180λτ w.clouds - red cherry (θα συνδεθει με μπουκαλα-φυτεμενο) Eνα 125λτ similis 2 κυβοι 35λτ γαριδες (co2 με μπουκαλα) 60 λτ tanganyika (ψαχνω κατοικους) 120 λτ (αυτη τη στιγμη τρεχει με γκαμπι .....θα φυγει ομως) οχι καθενα εχει το δικο του εξοπλισμο...... |
|
||||
|
||||
![]()
ευτυχως πλεον μενω χανια, μολις τα ετοιμασει θα παω να τα δω.....
θα του παω δωρο gridal
|
|||
|
|||
![]()
Τι σκεφτεσε για τα 2 τελευταια?
|
|
||||
|
||||
![]()
το τελευταιο (Lido) θα δωθει ή θα μπει σε αποθηκευση..... Δεν με βολευει σαν σχημα
Στο 60λιτρο δεν εχω ιδεα ακομα......Λέω για τανγκανικα αλλά παιζουν ακομα και οι γαριδες..... Μπορει να μπουν καουτος ή μούλτι ή καμια περίεργη γαρίδα ή κανενα ζευγαρι απιστο.....black water κατασταση..... ![]() ![]() ![]() Η αποφαση θα παρθει μόλις ερθει ο εξοπλισμος των κυβων κτλ και φυγει απο την μεση το Lido .....και το πιο βασικο απο την διαθεσιμότητα των ψαριων τότε..... Φυσικα είμαι ανοιχτός σε προσφορές και προτασεις ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καταλαβα!μπορω να σε φυλεψω για την ωρα μονο Julidochromis Merlieri αν θελεις αν και γινονται λιγο μεγαλα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα 2 ενυδρεια μου | GregoriLL | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 29-10-14 00:36 |
Τα 10 ενυδρεια μου! | Psytrancer | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 38 | 29-12-13 04:01 |
ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΜΟΥ | greekgr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 27-02-11 21:00 |