|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε μπορώ να πάρω και έτοιμα φίλτρακια για να μην φτιάχνω μόνος μου έτσι?
Αν φτιάχνω μόνος μου υπάρχει στάνταρ μήκος σύρματος η βάζω όσο θέλω? το κορδόνι βλέπω είναι στάνταρ μήκος έτσι? ευχαριστω πολυ
|
||||
|
||||
![]()
Φιλτρακια εαν εννοεις αντιστασεις , ναι υπαρχουν κι ετοιμες..
Για να φτιαξεις αντισταση θελεις συρμα , για subtank θα ελεγα χοντρο 25αρι εως 40ρι και βαμβακι .. Για να δεις τι και πως δες μερικα βιντεακια στο youtube , εχει μπολικα.. Και στην πορεια με πολλες δοκιμες , θα πετυχεις αυτο που θελεις.. Ξεκινα με ετοιμες αντιστασεις και πειραματιζεσαι σιγα σιγα |
|
||||
|
||||
![]()
Thanks έτσι θα κάνω
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οταν ξεκινησεις δες κανα βιντεακι να δεις πως γινεται κι εδω ειμαστε ![]() Edit :αυτος ο tsala γραφει πολυ γρηγορα,παλι με προλαβε |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα ευχαριστώ πολυ
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα!
Οπως τα λεει κι ο peritzan ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ μέσα έχουμε καταρτηθεί σε όλες τις βαθμίδες του DIY σε ένα σύρμα στριμμένο κολλάμε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα το λύσουμε και αυτό χααχαχχα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
By the way εχει δουλεψει κανεις τιτανιο αξιζει?
Ειναι σαν το νικελιο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό που με χαλάει στο τιτάνιο είναι ότι έχει μια συμπεριφορά κάπως "ελαστική" θα την έλεγα και σε παιδεύει λίγο στο στήσιμο. Κατά τα άλλα φοβερό σύρμα. Νικέλιο δεν έχω δουλέψει μόνο και μόνο από φόβο, λόγω του ότι έχω μεγάλη αλλεργία στο νικέλιο σαν μέταλλο. Πολύ θα αναρωτηθείτε, και πως το διαπίστωσα αυτό. Το διαπίστωσα από κόσμημα το οποίο ήταν επινικελωμένο αλλά και από έπιπλο το οποίο είχε επινικελωμένα μεταλλικά μέρη τα οποία όταν έρχονταν σε επαφή με το δέρμα μου, μου δημιουργούσαν φοβερά μεγάλο πρόβλημα... Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά με αυτή την ιστορία και δεν θα ήθελα να έχω κάτι ανάλογο στους πνεύμονές μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα ήθελα καν να σκεφτώ τι μπορεί να μου συμβεί. Τα σύρματα που δουλεύω είναι Kanthal, ατσάλι και τώρα τελευταία νικέλιο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |