|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν έχω τόσο μεγάλο θέμα με την τιμή και όντως είναι πολύ δυνατά, αλλά όσοι τα έχουν δουλέψει μου είπανε ότι από τις μισές στροφές και πάνω αρχίζουν να κάνουν έντονο θόρυβο. Οπότε θα πάω στα Arctic. επειδή κάτω από το καπάκι σε λίγη απόσταση βρίσκεται λάμπα, θα τα βάλω εξωτερικά τα ανεμιστηράκια. Ε, εντάξει ας φαίνονται και λίγο δεν πειράζει το πολύ πολύ να βάλω κατά μήκος ένα πηχάκι με ύψος όσο αυτά και να τα κρύβει. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάμπρος.Τ : 23-03-16 στις 11:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα, μιας και τελείωσα με τις συνδεσμολογίες και τα ανεμιστηράκια.
Τα "Arctic F8 PWM PST 80mm" που πήρα είναι όντως "Α Θ Ο Ρ Υ Β Α" και από δύναμη πάρα πολύ καλά. Έχω συνδέσει 4 στην σειρά και τα παίζει το τροφοδοτικό στα 12v του σκοτωμού και δεν ακούς τίποτε. |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι εύκολο να βάλεις ένα βίντεο όταν είναι σε λειτουργία να δω πως δουλεύουν? Έχω πάρει τα f9, τα δοκίμασα και σέρνονται. Κάτι κάνω λάθος...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μόλις μίλαγα με τον Τάκη και μου είπε ότι είχες θέμα με τα δικά σου και έψαχνα να βρώ το θέμα σου. Εσύ πως τα έχεις συνδέσει ? |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν πολλοι τυποι F8,F9.Εχει με 3,5¤,4,5¤,4,9¤....
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μανο δεν ειναι ιδιοι.Εχουν διαφορες στα χαρακτηριστικα τους.Βεβαια και οι δικοι σου καλοι φαινονται.Κατι αλλο θα φταιει.Κατσε θα σου πουν τα μαστορια εδω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Wikileaks παιδιά, εγγύηση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή καπακιού | soymaki | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 17-10-14 14:12 |
συμβουλές για κατασκευή καπακιού | tzetzos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 18-02-14 20:59 |
Ανεμιστήρες για controller. | Michalis... | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 41 | 27-05-13 22:23 |
κατασκευή καπακιού για χελωνιέρα | giotiss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 11-04-10 13:10 |