|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν καταφέρω και βρω ζευγάρι αρσενικό/θηλυκό θα τις βάλω μαζί
για το υπόστρωμα γνωρίζει κανεις;; κάπου είδα πως με ψιλή άμμο δεν μπαίνει υπόστρωμα, ισχύει;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν βαλεις Fluval stratum δε χρειαζεσαι υποστρωμα αλλο.
Εγω στο γαριδαδικο εβαλα υποστρωμα τυρφη με πηλο και απο πανω αμμο μαυρη seachem sand. Εξαρταται τι υποστρωμα εννοεις.
|
||||
|
||||
![]()
έχω την ψιλή άμμο και θέλω να του βάλω και υπόστρωμα, τι είναι αξιόλογο για ασπόνδυλα;;;
μπορεί και μερικά εύκολα φυτά |
|
||||
|
||||
![]()
Για ευκολα φυτα μη βαζεις τιποτα.
|
||||
|
||||
![]()
για τις γαρίδες δεν είναι καλυτερα να βάζεις Fluval plant and shrimp stratum;;;αν βάλω μόνο την άμμο θα είμαι ok;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρηστο απο την εμπειρια μου στους mexican dwarf lobster θα σου ελεγα οτι στο 20 λιτρο μην βαζεις παραπανω απο ενα .. (ουτε ενα ειναι σωστο ) .αν βαλεις δυο και ειναι αρσενικα θα σκοτοθουν αν πετυχεις θυλικο το αρσενικο θα ζευγαρονει συνεχεια με αποτελεσμα να το σκοτοσει (μπες και δες πως ζευγαρονουν ).. εγω τα ειχα σε 200 λιτρα και γινοταν σκοτομος οταν ανταμοναν τα αρσενικα .. γενικα ειναι πολυ επιθετικα μεταξυ τους .. αυτα απο τις εμπεριες που ειχα με αυτα τα ζωα .. καλη συνεχεια με οτι και να κανεις φιλε μου ...
|
|
||||
|
||||
![]()
μόνο αρσενικό/θηλυκό αν είναι θα βάλω μαζί στο 20λιτρο,αν όπως λες την ''ταράζει'' την θηλυκιά για να γεννάει συνέχεια μετα τα χωριζω,2 αρσενικά μαζί δεν είχα σκοπό να βάλω.
εχεις λινκ με το ζευγάρωμα;;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάνατοι Νέον | notios_n | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 03-09-14 16:34 |
Τροφή για νέον | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-02-09 00:17 |
νέον και σαε | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-07-07 00:14 |
sos με νέον | AXEL | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 10-02-07 17:40 |