|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα βάλει δύο f8 8άρια σε 120λ ενυδρείο,έχουν πολύ καλή απόδοση και είναι αρκετά ήσυχα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φιλτρα κοβουν πολυ ψυξη.
|
||||
|
||||
![]()
Κόβουν και πολύ μάλιστα, για αυτό στα δικά μου έβγαλα τα σφουγγαράκια και είδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά
|
|||
|
|||
![]()
πολυ μεγαλο ρολο στον θορυβο παιζει και η στηριξη, χρησιμοποιησε τις βιδες που υπαρχουν για αυτα τα ανεμιστηρακια και τις ροδελες που δινουν για αυτα παλι.
Ειναι πολυ ευκολο να βαλεις ενα ρυθμιστικο (ποντεσιομετρο) ωστε να ρυθμιζεις ευκολα τις στροφες και να το φερεις ακριβως στα μετρα σου. Φιλτρο μην βαλεις καθολου, κοβει απιστευτα πολυ. Στο δικο μου κατι αλλο που βοηθησε πολυ, ειχα βαλει ανεμιστηρακι μικρο στο κουτι που ηταν ο μετασχηματιστης των λαμπων και το κρυωνε γιατι το καλοκαρι ανεβαζε πολυ θερμοκρασια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή καπακιού | soymaki | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 17-10-14 14:12 |
συμβουλές για κατασκευή καπακιού | tzetzos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 18-02-14 20:59 |
Ανεμιστήρες για controller. | Michalis... | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 41 | 27-05-13 22:23 |
κατασκευή καπακιού για χελωνιέρα | giotiss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 11-04-10 13:10 |