|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μολις συνειδητοποιησα οτι σου εστειλα flame moss απο αυτη που μου ειχε στειλει ο Θεμης!
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα!!
Δεν πειραζει ,κανουν παρεα τωρα με του Θεμη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία κατασκευή καλό είναι εμείς οι diy να παίρνουμε ιδέες από τα diy των άλλων,να προσέξεις να σφραγίζει καλά το καπάκι για να μην σου τραβήξει αέρα και έχεις πλημμύρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο ειναι να το χαίρεσαι
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω!
![]() Το καπακι ισα ισα ειναι βιδωμενο , απο που θα εχω πλημμυρες; το νερο δεν φτανει μεχρι επανω.. Μεχρι τις τρυπες ειναι |
|
|||
|
|||
![]()
Φοβάμαι ότι εάν τραβάει αέρα από το καπάκι αδειάσει το φίλτρο εκτός και αν το έχεις στο ίδιο ύψος με το ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
oχι , δεν αδειαζει .. ειναι στο ιδιο υψος η σταθμη και κυριως για την διακοπη ρευματος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωπα, Γιάννη, επιτέλους έφτιαξες και κάτι, πολύ καιρό ήσουνα αραχτός μου φαίνεται
![]() ![]() Ωραίο είναι και σίγουρα θα γίνει ακόμα καλύτερο. Αρχισε και τις πατέντες σου βλέπω, μια χαρά είναι το φίλτρο, φιλτράρα θα έλεγα ![]() Αντε καλορίζικο βρε ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο γαριδαδικο (CRS) | alex3000 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 21-04-15 22:56 |
ΝΕΟ ΓΑΡΙΔΑΔΙΚΟ | CHRISTOS13 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 21-02-12 09:56 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |