|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα yellow tail είχε.
|
|||
|
|||
![]()
ακριβώς τα Acei luwala (yellow tail). αυτά είχα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και κάποιες τελευταίες φωτογραφίες από το πως έχει γίνει τώρα.
Περιμένω να μεγαλώσουν βέβαια και οι βαλισνέριες στο αριστερό κομμάτι για να μου κρύψουν όλο τον εξοπλισμό. Δεξιά έχει κρυφτεί σχεδόν όλος από την γιγαντέα που έχω βάλει. Έχω κρύψει και τις σπαγγέτι που δεν ήθελε να βλέπει ο φίλος Κώστας. Έφυγε και από την μέση το spray-bar. Και από τρύπες - θαλάμια για τα ψαράκια μου πιστεύω ότι πλέον έχω ....πάααρα πολλαααά. |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα η αληθεια ειναι οτι δειχνει πολυ καλυτερο!!εύγε!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Από που να ... βγω ?
χαχαχαχαχα ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως Λάμπρο,πολύ ομορφότερο με τις ίδιες πέτρες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ "Tanganyikas". Όντως έχετε δίκιο. Βασικά είχε δίκιο από την αρχή ο Κώστας και για τις πέτρες σπαγγέτι και για τις άλλες, αλλά μην του το πεις. Γιατί ποιός τον ακούει. χαχαχαχαχα.
Είμαι αποφασισμένος μετα το καλοκαίρι, να αλλάξω όλο το στήσιμο (άμμο, πέτρες κτλ..). Αυτή τη φορά θα στηθεί όπως πρέπει. Είπαμε στην αρχή διαβάζεις αλλά δεν ακούς. Μετά διαβάζεις και ακούς αλλά αμφιβάλεις και κάνεις το δικό σου. και τελικά καταλήγεις ότι οι προτάσεις των παλιών ήταν σωστές και έρχεται η στιγμή που λες .... γιατί ρε γμτ δεν το κάνα από την αρχή έτσι να γλυτώσω και εγώ αλλά βασικότερα τα ψαράκια μου την ταλαιπωρία? Αυτή είναι μέση-άκρη η πορεία ενός νέου στο χώρο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |