|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο πάχος ;
Αναφέρουν χιλιοστό και 24 ώρες εγώ το ελέγχω με τη μύτη, όσο μυρίζει το αντικείμενο δεν το βάζω μέσα και μετά τις 2 ημέρες το αφήνω και μια 3η μέσα σε νερό
|
||||
|
||||
![]()
Εγω σε 8 ωρες εχω γεμισει ενυδρειο
![]() Σε 1 μερα ,εχει στεγνωσει.. Χρηστο τι την θελεις την καρυδα; Εχω μια (απομειναρι απ τα ancistrus) , αλλα την εχω Βεροια... Αν δεν τη βιαζεσαι , να στην στειλω οταν παω. Την εχουν κανει γυαλι τα αγκιστρακια , δεν υπαρχει τριχα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πέρσι τον Απρίλιο που κόλλησα του Ηλία το θαλασσινό, το γέμισα σε 24 ώρες και η σιλικόνη γέμισε φυσαλίδες. Αλλά βρε συ όχι σε ψάρια αμέσως, έχει χλώριο η σιλικόνη αν δεν εξατμιστεί τελείως, αυτό είναι που κάνει τη ζημιά δείτε τη χημική αντίδραση Si(CH3)2Cl2 + n H2O β†’ [Si(CH3)2O]n + 2n HCl Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε , δεν το ειπα για παραδειγμα προς μιμηση..
![]() Θελω να πω πως με καλο καιρο , στεγνωνει στο 8ωρο.. Το ειδα και γραμμενο αυτο σε μια σιλικονη(δεν θυμαμαι ποια ηταν ![]() Εννοειται δεν εβαλα ψαρια, το γεμισα για δοκιμη.. Παντα το πρωτο γεμισμα το τρεχω με φιλτρακι με ανθρακα για 24 ωρες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια που μιλάμε για σιλικόνη, να ξέρετε πως η σιλικόνη στεγνώνει και μέσα στο νερό, ίσως και πιο γρήγορα, δεν αντέχει όμως πιέσεις αλλά βγάζει και ουσίες που δεν τις θέλουμε για τα ψάρια. Και αυτό λέω το γιατί έχω κλείσει πολλές φορές τρύπες σε γλάστρες και τις γέμισα αμέσως με νερό, με τη σιλικόνη φρέσκια, και κόλλησε και έγινε τούμπανο
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω δει αυτό από κοντά να το κάνει άλλος, γίνεται δουλειά και έτσι. Δεν ξέρω όμως αν συνιστάται. Έγινε εν μεσώ ανάγκης, υπήρχε διαρροή στο ενυδρείο δηλαδή. Και η διαρροή σταμάτησε με το που μπήκε η σιλικόνη μέσα στο νερό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για την ιστορια, σημερα εχει στεγνωσει εκατσε καλα και ο καιρος και ολα καλα, η αληθεια ειναι οτι δε το περιμενα τοσο γρηγορα αλλα θα αφησω αλλη μια μερα γιατι ακομα εχει μια μυρωδια οποτε μεθαυριο θα δουμε τι φτιαξαμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
https://youtu.be/24un8635jmk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Όπως κατάλαβες απ το πάχος δύσκολο άλλα θα το τσεκάρω ,σε ευχαριστώ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτά που να ρίχνουν τα NO2 | Alexandros88 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 22-12-12 13:15 |
Απορίες...ψάχνουν απαντήσεις! | Diabolist23 | Χρυσόψαρα | 17 | 22-06-12 15:21 |
υπερβολικη υγρασια...λυσεις?? | Πάνος | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 23-10-10 12:35 |
αρρωστη κιχλιδα??λυσεις?? | xrele24 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 05-10-10 07:56 |
Θερμανση σε μεγαλο ενυδρειο - λυσεις? | PLUTON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 20-09-07 07:05 |