|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παναγιώτη τι κάνεις!!!
Το λινερ που λες.... τώρα που ο καιρός αρχίζει και στρώνει, θα πάρω τα ποτάμια και τα βουνά να βρω καμία πέτρα. Έχει πολύ δουλειά ακόμα. Και γύρω γύρω και απο άποψη εξοπλισμού. θα τη στρωσω που θα πάει. Έριξα και δαφνια μέσα.... ένα σχέδιο που δεν πιστεύω να πιάσει.... με το σκεπτικό ότι αυτές φιλτραρουν το νερό... πολλαπλασιαζονται με τρελούς ρυθμούς και τις τρώνε τα ψάρια... Πολύ φιλόδοξο σχέδιο... αλλά δεν το κόβω!!! Χαχαχα
|
|||
|
|||
![]()
Μεγαλώσαμε λίγο!!!!
|
|||
|
|||
![]()
....
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτά μεγαλώνουν
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αρτεμησια..... εβαλα το νουφαρο στο ενυδρειο μεχρι να παει στη λιμνη....ζωηρεψε λιγο και εβγαλε και 2 φύλλα
|
||||
|
||||
![]()
Ζωήρεψε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω φοβάμαι και τα Μηλοσαλίγκαρα μήπως το τσακίσουν
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος Σταυρο!!
Αντε κανε και τα μαγικα σου να ξεπρασινησει το νερο! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |