|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ παρα πολύ !!!
![]() Κάνε μία και εσύ ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα κανω την δευτερα με την αλλαγη νερου απλα αν βλεπεις τα duch style τα primeval forest του johnpecn λες που πας ρε καραμητροοο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν έρθει η ώρα για Λίμνη λοιπόν , θα περιμένω
![]() ![]() Με το καλό το aquascape όλα θα πάνε Τέλεια ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια λιμνη ειναι ονειρο ζωης για μενα απλα ειμαι ψυχαναγκαστικος και παθιαζομαι οταν φιαχνω κατι συνήθως μου παει 3x— σε χρηματα από αυτα που ειχω υπολογισει.ασε που δεν υπαρχει τπτ άλλο εκτως απο αυτο πού φιαχω, φαντασου ηρθε ενας φιλος που δουλεύει σε βενζινάδικο και μου λέει φιλε τα χερια μου εκαναν σαν τρυπες και τι του ειπα ασυναίσθητα? Φιλε ριξε λιγο καλιο!!!!ελπιζω να το κανω πραγματικότητα μια μέρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν φίλε odin (όνομα δεν ξέρω
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μεγιες μεγιες!Αυτή είναι συσκευασία "οικογενειακή"
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Artemisia;931566]Ήρθαν τα πραγματάκια μου
![]() ![]() ![]() Δίχτυ , καινούρια UV και η αγαπημένη μου τροφούλα ![]() ![]() ![]() απο ποιο καταστημα και σε τι τιμη την πηρες γιατι ψαχνω κ εγω της hikari αλλα δε βρισκω σε καλη τιμη πουθενα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου ,3650 λίτρα ( η πορεία τις κατασκευής) | mpampis varytimos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 109 | 23-04-22 19:03 |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |