|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
το φίλτρο το έβαλα εκεί προσωρινά μέχρι να πιάσει η rubin κ να μη την ταλαιπωρεί η ροή. τώρα που το λες όμως Θέμη με βλέπω πάλι να μετακινώ αύριο. δεν είχα σκεφτεί να βάλω την rubin στη μέση κ την egeria στη δεξιά πλευρά.
το stargrass το έβαλα απλά επειδή ήταν στο πακέτο με τα κλαδέματα. θα το αφήσω προσωρινά εκεί κ αν δω ότι πιάνει το μετακινώ σε πιο βολικό σημείο. Ευχαριστώ πολύ Θέμη |
|
|||
|
|||
![]()
αν γεμίσει κ λίγο ακόμη η πλάτη θα βελτιωθεί αρκετά πιστεύω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά όλα, δεν έχω κάτι να προσθέσω σε αυτά που λένε τα παιδιά. Μόνο για τις πέτρες σου μια παρατήρηση, καλοπροαίρετα πάντα... Δοκίμασες να τις βάλεις διασκορπισμένες ή σε συστάδες; Θα δώσουν πιο φυσικό αποτέλεσμα, τώρα μοιάζει με μονοπάτι... Εκτός αν σκοπεύεις να το κάνεις "δάσος" γύρω γύρω συνεπώς θα έχεις ενα όμορφο θέμα!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
οι πέτρες επίτηδες μπήκαν έτσι. θα μπει ένα διακοσμητικό που περιμένω να παραλάβω στην μέση κ τα φυτά περιφερειακά. το σκεπτικό είναι μια μικρή αυλή με φυτά γύρω γύρω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχή μια χαρά νομίζω πως είναι. Σιγά σιγά θα πάρουν μπρος και τα φυτά αν και νομίζω πως θα χρειαστούν και άλλα. Καλά είναι να βάλεις ένα σκούρο χαρτόνι στην πλάτι. Το διακοσμιτικό ποιο είναι... υπάρχει κάποιο λινκ/φωτο;
Για να δώσεις λίγο όγκο μπορείς να βάλεις ένα ωραίο ξύλο ή ρίζα σε συνδιασμό με moss ή και anumbia, ακόμα και μερικές πιο μεγάλες πέτρες. Καλή συνέχεια ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή στο φυτεμένο μου 60lt | giannisaek | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 23 | 12-12-10 12:51 |
Παρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 10-03-09 19:08 |
ΞΑΝΑΠαρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 03-07-08 14:21 |
Ανθεκτικά γατόψαρα | bessy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 17-01-08 13:44 |
Ανθεκτικά ψάρια | Λιβέρης Σταύρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-12-07 10:40 |