|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη δεν το χεις στεγανοποιησει απο κατω,ανοικτο ειναι;Αν ειναι ετσι δεν εχεις θεμα με βραχυκυκλωμα απ τα πιτσιλισματα ή την υγρασια;
|
||||
|
||||
![]()
Παλια που εβαζα τζαμι αναμεσα, εχανα φωτισμο γιατι με τους υδρατμους ηταν συνεχεια θολο και ηθελε καθαρισμα καθε μερα.
Οχι δεν εχει κανενα θεμα με βραχυκυκλωμα γιατι οι βασεις για τις λαμπες ειναι αδιαβροχες, αλλα εχω βαλει και σιλικονη εκει που μπαινουν τα καλωδια. Πολλες φορες οταν ειχα ρυθμισει την αναπληρωση ψηλα, το νερο εφτανε μεχρι τις βασεις απο τις λαμπες χωρις ομως να περασει ποτε ουτε υγρασια, καπου σε ενα θεμα που ειχα παρουσιασει την κατασκευη φαινεται το λαστιχο που εχουν οι βασεις.
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου τι να πω.Αξιος!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σαββα πολυ ομορφο! αυτο το εχω και εγω απορια! πως τα διατηρεις χωρις co2 και λιπασματα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ευκολα φυτα συνηθως δεν χρειαζεται λιπασμα, το mineral περιεχει τα κυριοτερα συστατικα του, και δεν παραλειπω τις εβδομαδιαιες αλλαγες η και συχνοτερα αν ανεβουν τα νιτρικα.
|
||||
|
||||
![]()
Γι' αυτό τον λέω Αλχημιστή. Κάτι ξέρω.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Kαλημερα γειτονισα! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδαδικο no3.... | imichal | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 52 | 05-11-13 15:46 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |