|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανο γκουκλαρε καταστηματα (μικροτερα) στην περιοχη σου και χτυπα μερικα τηλ. , καποιος μπορει να την εχει..
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο διάβασε εδώ
http://www.tool-market.gr/tool.php?lang=gr&id=1640 Εφαρμογή: Σε συστήματα υαλοπινάκων, σφράγιση των αρμών υγιεινής, αρμούς συνδέσεων γύρω από κουφώματα, χαραμάδες και ραφές σε αυτοκίνητα, τροχόσπιτα, σκάφη. Δεν είναι κατάλληλο για ενυδρεία. Για να το λένε κάτι διαφορετικό έχει
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο λάθος μαγαζί σου είπα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτη δεν κανει βρε παιδια?http://www.petsupermarket.gr/7502/%C...E%B7-90ml.html
|
|
||||
|
||||
![]()
Kάνει Κώστα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
α οκ αμα θελει πολυ δε συμφερει.ε τοτε στειλτου τη δικια σου.φρεσκοληγμενη ειναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το οτι δεν κολλαει τζαμια καλα ειναι σιγουρο..
εχω κανει διαφορες δοκιμες σε τζαμια (οχι για ενυδρειο) με γενικης χρησης σιλικονες ... δεν πιανει καλα το τζαμι οσο με την ενυδρειακη... σιγουρα καποια στιγμη θα υπαρξουν προβληματα. Τωρα αν βγαλει κατι στο νερο , ειναι και τι σιλικονη θα πετυχεις.. μπορει να μην βγαλει , μπορει και να βγαλει...δεν εχω τεσταρει προσωπικα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΑΨΙΜΟ | La isla | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-04-13 15:13 |
βαψιμο πλατης | kwstas arta | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 05-07-11 08:41 |
βαψιμο φελιζολ | louk! | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 25-11-10 13:24 |
SOS!Φυσαλιδες-αφρος απο ταμπλετες | johnbaz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-05-10 11:58 |
αφρος πολυουρομεθανης | rixardos73 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-03-07 20:24 |