|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ !!! Αν γλυτώσει και απο τις λίγες άλγες θα είναι πολύ καλύτερο οταν μπουν και τα ζωντανα μέσα !!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και οι φωτο δεν ειναι καθαρες,δειχνει ωραιο και τα φυτα καλα πανε!!Η μος ειναι πολυ κοντα στο φως και γι αυτο ισως σου πιανει αλγη.Flame moss ειναι;Τωρα στην αρχη μην ανεβαζεις πολυ τον φωτισμο,να προσαρμοστουν τα φυτα.Κανε το σταδιακα.Στη θεση σου θα εβαζα κανενα φυτο που ψηλωνει πισω απ τη ριζα θα δειξει πολυ ωραια, καμια sessiliflora ας πουμε.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Καλή η ιδέα σου για ένα ψηλό φυτό ( αν και μου αρέσει το τοπίο με ένα είδος μόνο ξύλο και 2-3 το πολύ είδη φυτών ) πίσω απο τη ρίζα αλλά δεν το επιχειρώ ακόμη ας στρώσει πρώτα το ενυδρειο να βρει και την ρουτινα του και μετά . Ακόμη δεν έχω ρίξει καν τα πρώτα λιπάσματα και το ενυδρειο είναι στημένο σχεδον 10 βδομάδες !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου,
έτσι όπως το βλέπω όμως μου ήρθε μια ιδέα..... με τα ξύλα ακριβώς όπως είναι εγώ θα έβγαζα όλα τα φυτά και θα άφηνα μόνο το "γρασίδι" και θα γέμιζα όλα τα ξύλα με flame moss. Βέβαια ίσως να είναι λίγο μεγάλο για moss tank αλλά αυτό σκέφτηκα μόλις το δα... ![]() ------------------------- Βασικά οι ανούμπιες δεν μου κολλάνε αν και μου αρέσουν σαν φυτά και στην αριστερή πλευρά πίσω από τα ξύλα θα μου άρεσε κάποιο ψηλό φυτό. (συγκεκριμένα ένα που είναι μακρόστενο και πάρα πολύ λεπτό αλλά δε θυμάμαι πως το λένε ![]() http://i172.photobucket.com/albums/w...oijuallumi.jpg Αυτό το ψηλό εννοώ που είναι πίσω πίσω στην εικόνα, μπορεί να είναι και αυτό που ήδη έχεις. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostasz87 : 19-03-16 στις 03:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Εδώ ακόμη αφαιρώ φακή απο την 200λιτρη λεκάνη που καταλάθος όταν μου έδωσαν τα ramshorn είχε 2-3 φακές και τώρα είχα φτάσει στο σημείο να έχει γεμίσει όλη η επιφάνεια φακή και να μην περνάει ο ήλιος ως τον βυθό ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 19-03-16 στις 11:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που σου προτεινε ειναι το eleocharis vivipara. ωραια η μοςς αλλα για το συγκεκριμενο σημειο θα προτιμουσα καποια αλλη να απλωνει προς τα κατω.
Επισης η flame ειναι απο τις πιο ευκολες μοςς. σε εκεινο το σημειο μιας και ειναι ψηλα μπορεις να βαλεις μια πιο απαιτητικη μοςς ή ακομα και μοντε καρλο ή και κουμπα να απλωνει προς τα κατω. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για την Flame moss το site της tropica αναφέρει οτι έχει κάποιες απαιτήσεις και το κατατάσει στα medium δυσκολιας και απιτήσεων φυτά , αλλά δικιό έχεις ολα αυτά ειναι σχετικά με τις απαιτήσεις . ------------------------- Το eleocharis το πετύχαμε τουλάχιστον όλοι χαχαχ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 19-03-16 στις 11:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως μεταφέρω ψάρια για 25 με 27 ώρες | kornek | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 28-02-11 23:24 |
Τι γίνεται σε άλλες χώρες. | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 19-02-10 12:02 |
Βοηθεια χήρες και καρδιναλιοι! | Oakenfold | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-01-09 12:16 |
Μετακόμιση 12 ώρες απόσταση | k. konstantinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-03-08 12:46 |
¶λλα προιόντα σε άλλες χώρες | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 25-06-07 13:36 |