|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα αυτές τις γωνιές πήρες ;
Τα λαμάκια στο πλάι , είναι λαμάκια ή γωνιές που τις ίσιωσες ;
|
||||
|
||||
![]()
ναι Τακη.εχουν νευρο στη μεση.αν και δεν θα χρειαστουν ετσι οπως παει.τσαμπα τις εβαλα.
τα λαμακια που βλεπεις ηταν ετοιμα.πολυ γερα τα ατιμα!! πιστευω ομως οτι με πλατη-πατο-πλαινα κοντρα πλακε θα γινει το κανονικο δεσιμο και οχι με γωνιες και βλακειες. |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα γωνιές θα προτιμούσα αυτες
![]() λαμάκια βγάλτα, ίσως μονο μπροστα αν χρειαστεις, γιατιί πίσω και πλάι θα μπει το κοντρα πλακε και θα σε εμποδίζει. Για αυτες τις γωνιες θα επιμείνω, εχω στηρίξει τη πέργκολα με τέτοιες γωνιες, αθάνατες, και τις έχω βάλει και στη δικιά μου τη βάση
|
||||
|
||||
![]()
απο που τις πηρες?τα λαμακια δεν ειναι τιποτα.αν ενοχλει το παχος τους τα βγαζω.
|
|
|||
|
|||
![]()
να πω μια γνωμη,
αν τα ποδια ειναι βιδωμενα απο πανω με το μεγαλο δοκαρι δεν θα εβαζα γωνιες, θα εβαζα κατω κατω ενα τριμετρο δοκαρακι 4Χ4 εκατοστα να δεσει και τα 6 ποδια, αντιστοιχα και ενα στα 6 πισω και 3 (2 ακρες και 1 μεση) μετα κοντα να ενωθουν οι 2 εξαδες μεταξυ τους, μολις μπει και πλατη θα δεσει και χιαστη οποτε θα γινει μπετο. Αν το φοβασαι και θες να γινει ακομα πιο δυνατο βαζεις και πανω εκει που εχεις τις γωνιες 2 δοκαρακια 3μετρα και γινεται ακομα πιο ακαμπτο. ------------------------- Η πλατη ομως πρεπει να ειναι μονοκοματη, 3 μετρα επι το υψος, οχι 2 κομματια οπως εχεις κλεισει τωρα το αλλο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη puntomad : 18-03-16 στις 23:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλα τα λες αλλα δεν υπαρχει 3μετρο κοντρα πλακε για να δεσω τη πλατη.πιθανον να κανω διαφορες πατεντες αλλα τη λυση θα τη βρω οπως κι αν εχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ένωση του κόντρα πλακέ της πλάτης θα βιδωθεί σε ένα πόδι και είναι το ίδιο.
Τα καδρονάκια που λες εναι καλή λύση , αλλά πιστευω πως η πλάτη θα το δέσει πολύ καλά
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου 450 λιτρων | ScorpionGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 366 | 04-10-17 19:09 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |