|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου αρέσουν και πολύ τα iodotropheus να σου πω την αλήθεια μου
Και κάτι ακόμα το ενυδρείο είχε μαζί εξωτερικό φίλτρο eheim 2217 επαρκεί η θα χρειαστώ και κάποιο ακομα; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μηχανικά πιστεύω δύσκολα και θα χρειαστεί να το ανοίγεις συχνά. Εγώ θα πρόσθετα ακόμη ένα. |
|
||||
|
||||
![]()
Με ένα εσωτερικό θα μπορούσα να καλυφτω η καλύτερα εξωτερικό και με τι κυκλοφορία θα ήμουν ενταξει
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ίσως είμαι λίγο υπερβολικός με την υπερφίλτρανση (και θα έβαζα-μόνο του-ένα eheim 2080
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μμμμ οκ νου φαίνεται προς τον κινέζο θα πάω κι εγώ για αρχη
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο στήθηκε από πλευράς εξοπλισμό αυριο θα μπει μαύρο φόντο άμμος και πέτρες και περιμένω να βρω μπολι (εχω βάλει αγγελία οποιος μπορεί να με βοηθεισει) για να μπουν οι πρώτοι κατοικοι
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρέθηκε και το μπολι
Ευχαριστώ τακη!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi 700 λιτρα + 150 λιτρα sump | kouman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 99 | 10-03-15 09:51 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
250 λιτρα Malawi | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-09-11 20:58 |
300 λιτρα malawi | omegka | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 05-04-10 20:17 |
300 λιτρα malawi | grkts | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 23-02-08 22:25 |