|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα λόγια είναι περιττά γι αυτό το project , για μας τους αρχάριους φαίνεται σαν θαύμα. Να σαι γερός σου εύχομαι και συ και κείνο και να το χαρείς χωρίς προβλήματα. Μια απορία έχω μόνο, τα κλακακια που ανέφερες για το τζάμι τι είναι ?πάτησε πάνω σε λάστιχα ? Καλά έκανες και έβαλες κατά τη γνώμη μου αυτό το πάχος. Εργαζόμουν σε εταιρία χονδρικής υιαλοπινακων και για την ιστορία μόνο να αναφέρω ότι υπάρχουν και εκεί ποιότητες δλδ η χώρα προέλευσης στο ίδιο γυαλί έχει διαφορά. Τα περισσότερα είναι από Κίνα λόγο κόστους αλλά τα ευρωπαϊκά ξεχωρίζουν τα καλύτερα δε έρχονται από Καναδά θυμάμαι μέχρι και οι συσκευασίες τους ήταν ανώτερες. Χίλια μπράβο και πάλι Θανάση δάσκαλε και σ ευχαριστούμε που μοιράζεις τη γνώση.
|
|||
|
|||
![]()
οραια δουλεια εχεις κανει
το κτηριο που το εχεις απο οτι ειδα parking ειναι αποθηκη ειναι αντεχουν τα θεμελια 6 τονους φορτιο που εχεις ριξει πανω? |
|
||||
|
||||
![]()
Πως τα πάει η ενυδρειαρα Θανάση? Μπορούμε να έχουμε κάποιο update εδώ?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |