|
|
|||
|
|||
![]()
Οποτε ποια λετε να κανει καλυτερα τη δουλεια???
Η Νο1 που ειπε ο Τακης Η Νο2 που ειπε ο tyrinthos ?????????????????????
|
||||
|
||||
![]()
Αχαχα την ίδια απορία έχω και εγώ. Αυτη του Τάκη την έχω κιόλας.
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω την εχω!!ασχετο ομως.αυτη που ειπε ο Τακης ειναι κολλα για σκληρα πλαστικα.κολλαει καλα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα λειτουργησει σωστα μεσα στο νερο.ας μας πει ο ιδιος αν την εχει δοκιμασει.
η αλλη που εβαλα εγω ειναι σαν σκληρη σιλικονη.κανει συγκολληση και στεγανοποιηση και οπως λεει δεν επηρεαζεται ουτε απο θαλασσινο νερο.λογο της μορφης της μπορει και κανει γεμισματα.δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου.απλα ειπα την εμπειρια μου.οποιος θελει ερχεται και βλεπει απο κοντα πως το κολλησα.εκανα ενα γεμισμα απο μεσα και ενα ελαφρυ περασμα απο εξω.μετα απο ενα χρονο ειναι ακομα στεγνο παντως. |
|
||||
|
||||
![]()
Και οι δυο θα κανουν δουλεια , μην τρελενεστε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά η μία κόλλα γίνεται σκληρή και η άλλη παραμένει ελαστική, σαν τη σιλικόνη περίπου.
Η bisson για σκληρά πλαστικά, αν το υλικό του κάδου είναι σκληρό πλαστικό, όπως πλεξιγκλάς PVC κλπ θα κολλήσει μια χαρά και δεν θα φύγει ποτέ, αν όμως είναι σαν το πλαστικό που είναι φτιαγμένα τα βαρέλια που έχουμε για τις αλλαγές δεν θα κολλήσει, είναι αδιάβροχη και δεν παθαίνει τίποτα μέσα στο νερό, ούτε ασπρίζει, την χρησιμοποιώ για γεμίσματα ή για πλαστικά που δεν είναι πλεξιγκλάς. Η polymax παραμένει ελαστική και ασπρίζει όπως η σιλικόνη μέσα στο νερό (δεν είναι κακό αυτό), δεν την έχω χρησιμοποιήσει σε παράξενα πλαστικά , όπως αυτά των βαρελιών (σε αυτά δεν πιάνει καμία κόλλα από όσο έχω δει ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν.....
Πήρα το petsupermarket που έχει τα fluval. ο καδος κοστίζει 30¤ συν τα μεταφορικά κ έξοδα αντικαταβολής. Οπότε δεν με συμφέρει. Αν έχει κάποιος κάποιο χαλασμένο σε λογική τιμή το συζητάμε. @Τάκη Ο καδος δεν είναι σκληρός σαν του eheim πχ. έχει μια ελαφριά ελαστικότητα. Οπότε θα δοκιμάσω την κόλλα που είναι σαν σιλικόνη. θα γεμίσω όλο το ποδαράκι μέσα κ ελπίζω να πιάσει κ να μην έχω πρόβλημα!!! Ένα καινούργιο 306 με ένα λίτρο siporax δώρο έχει 100¤ Εγώ πλήρωσα 55 το φίλτρο κ 15 περίπου μεταφορικά δλδ 70¤ Αν το ήξερα θα έδινα αλλά 30 κ θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο. Υ.γ Αρτεμησία μη στεναχωριεσαι δεν φταις εσυ... Κ ευχαριστώ ξανά γιατί κάθε φορά με βοηθας
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο αφού δεν είναι σκληρό πλαστικό βάλε την polymax εξωτερικά
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερώτηση AQUAEL SHRIMP SET 30 ή Fluval Ebi 30 ή Fluval Flora 30lt | aquadann | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-06-14 14:10 |
Κατασκευή φίλτρου - προ φίλτρου για Αντλία λίμνης | Yiannis59 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 20 | 15-05-11 12:30 |
Ήχος φίλτρου | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-05-07 09:23 |
ροή φίλτρου | nikman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 15-10-06 18:11 |