|
|
||||
|
||||
![]()
παντα κατι δεν μου καθόταν καλα στο έπιπλο που είναι το ενυδρειο.
ετσι πηγα λερου και πηρα ξυλα(12ευρω εδωσα) για κοντρες |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό φίλε μου.Σε ζηλεύω (με την καλή έννοια) γιατί κι εγώ είμαι σε σκέψη,εδώ και μήνες,για reef αλλά το κόστος για το ξεκίνημα (κυρίως στον φωτισμό) με κάνει να μένω στην σκέψη.
Σου εύχομαι να το κάνεις όπως ακριβώς το θες και να το απολαύσεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() το έπιπλο δεν ειχε θεμα ευστάθειας απλα ηθελα να το σιγουρέψω και βρηκα την ευκαιρια,τωρα αντεχει πολλα κιλα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 16-03-16 στις 23:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
επανέρχομαι!καπου εκει μπαινει και η υπόθεση σαμπ
![]() [ATTACH][ATTACH][ATTACH] |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό να φτιάξεις το θαλασσινό σου και να το χαρείς
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα Νικο με τετοια φωρα που εχεις παρει προσεχε μην βουλωσεις τις τρυπες στο σπιτι και το κανεις ρεφ και τον κατω οροφο σαμπ!!! χαχαχαχαχα
![]() ![]() ![]() αντε αντε με το καλο!!! πες και σε μας πως πειθεις την γυναικα?? υπνοπαιδια?? το προσπαθω καιρο τωρα αλλα δεν πιανει!!! χαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Για σου βρε Νίκο χρυσοχέρη
![]() Όντως πήρες φόρα με τα reef και τα θαλασσινά, άντε τώρα και μεσογειακό σε κανα μπαλκόνι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω!να εισαι καλα αρτεμισια
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() το ειχα ρε τρελε απλα μετατροπή του κανω οποτε μια η αλλη ειναι για εκεινη.... ------------------------- Παράθεση:
![]() χαχαχα λες κανενα μπαλκονατο?μου τελειωσαν και τα μπαλκονια πλεων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 17-03-16 στις 09:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδια!αφου τελειωσα το επιπλακι του σαμπ στο μπαλκονι,εφτιαξα ενα μικρο κουτακι απο ξυλο για να μπει το δοχειο αυτ. αναπ/σης
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό να γίνει και αυτό το ενυδρείο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |