|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χωρο εχεις?αν εχεις ξεκινα..αλλα για μεγαλο γιατι στα μικρα συμφερει ετοιμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα Καλή επιτυχία στο project !!!
![]() ![]() ![]() Πόσα λίτρα θα είναι ??? 3 μέτρα είναι η μικρή μου Λίμνη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία κι από εμένα στο εγχείρημά σου! Έβλεπα στο youtube μια σειρά βιντεάκια σχετικά με την κατασκευή ξύλινου που μου φάνηκαν αρκετά κατατοπιστικά, αξίζει να τα τσεκάρεις (αν δεν τα έχεις δει ήδη).
Εδώ το 1ο: https://www.youtube.com/watch?v=6FDUfglurns Αυτός χρησιμοποιεί εποξική ειδική για λίμνες, δεν ξέρω εσύ σε τι μονωτικό θα καταλήξεις... Καλή συνέχεια και περιμένουμε updates! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Αρτεμισια!!τα λιτρα δεν ειναι σιγουρα ακομα αλλα θα ειναι πανω απο 800 καθαρα
![]() @Maverick τα εχω δει τα βιντεακια.ακομα ουτε εγω δεν ξερω τι μονωτικο θα βαλω!!θα δειξει η συνεχεια.. αυτη τη στιγμη περναω ενα συντηρητικο ξυλου τη βαση για να μπορεσω να βαλω τον πατο πριν την συναρμολογησω. |
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην ακούγεται ο Κώστας θα τσακώνεται με τα πινέλα και τα ρολάκια
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα αυτές τις γωνιές πήρες ;
Τα λαμάκια στο πλάι , είναι λαμάκια ή γωνιές που τις ίσιωσες ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου 450 λιτρων | ScorpionGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 366 | 04-10-17 19:09 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |