|
|
||||
|
||||
![]()
120. η καλυτερη απλουστερη μεθοδος κατα τη γνωμη μου.
το φιλτρο λειτουργει σαν ενας μεγαλος εξωτερικος ριακτορας. βεβαια το ενυδρειο μου δεν ειναι τοσο μεγαλο. σε μεγαλυτερο ενυδρειο με περισσοτερο αεριο δεν ξερω αν θα υπαρχει προβλημα στο φιλτρο. προβλημα εννοω αν μαζευει αεριο στο φιλτρο μεσα γιατι θεμα βιολογιας δεν ισχυει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην βιολογία???
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να υπαρχει εξισου μεγαλο ποσοστο co2 και o2 ταυτοχρονα μεσα στο ενυδρειο. το co2 δηλαδη δεν μειωνει το οξυγονο που χρειαζονται τα βακτηρια. με μια φυσιολογικη αναταραξη της επιφανειας, γινεται η ανταλλαγη αεριων και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΓΟΡΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ | Themis_aqua | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 08-04-15 19:05 |
τι ρολο παιζη η μπιλια στην εισοδο νερου του 306 fluval? | gemen | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 27-10-14 19:38 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ | iordanisdr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 19-11-12 14:33 |
συντηρηση εξωτερικου φιλτρου | georot1981 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 20-04-10 10:32 |
ΕΥΡΕΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ | rafaelgate7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 09-07-08 18:34 |