|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αχα οκ την επόμενη φορά δοκίμασε το πάντως, δεν είναι κάτι το δύσκολο. Έγω για τα φυτά μου αυτό χρησιμοποιώ πάντως. Και για απολύμανση είναι πολύ κάλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ,το εχω διαβασει Γιαννη..
Θα το δοκιμασω και αυτο καποια στιγμη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά νομίζω πως το υπερμαγγανικο κάλιο δεν αφαιρεί την άλγη, ξέρω σίγουρα πως σκοτώνει σαλιγκάρια και παθογόνους οργανισμούς, για άλγη δεν νομίζω
|
||||
|
||||
![]()
ημουν Βεροια μια βδομαδα..
οι ανουμπιες εριξαν ολα τα φυλλα τους και πετανε νεα τωρα. τωρα στα νεα, ειχαμε καθαρισμο φουλ, αλλαγμα στο καπακι με γυαλινο και τοποθετηση ανεμηστηρακιων ![]() και η δυσκολοτερη δουλεια , αλλαγη του βυθου , καθως οταν το ειχα στησει ειχα βαλει χοντρο χαλικι .. τον τελευταιο καιρο ειχα θεμα με αναεροβιες , παρολο που το καθαριζα καθε χρονο.. ετσι εβγαλα τα ψαρια , εκανα και 90% αλλαγη και εβαλα μια λευκη αμμο που ειχα... το νερο πρασινησε φουλ σε 2 μερες... παμε για uv , ειδικα τωρα με το γυαλινο καπακι ![]() ευτυχως εβγαλα φωτο μετα τον καθαρισμο ![]() ![]() και 2 με τα ψαρια ![]() ![]() ε, και μιας και τα εβγαλα σε κουβα , ειπα να βγαλω και φωτο σε μερικα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Γιάννη με τις ομορφίες σου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Αρτεμισια!
![]() Ναι ναι... Θα μπει στο προγραμμα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Σκορδα!!!Δε γραφω άλλα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Καινουργιος με χρυσοψαραδικο | Savou | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 05-11-10 12:10 |