|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι γινετε ρε παιδια??? Μπηκα να δω τι ψαρια εχεις βαλει και εσεις ακομα για την βαση κουβεντιαζεται?
![]() ![]() ![]() Καλα η βαση και σπιτι θα σηκωνει οπωσ την φτιαχνεις ![]() Μιασ και λετε για κοντρα πλακε μακρια απο ενα μαγαζι ψηλα στην λ. Ηρακλειου για ειναι χαλια ποιοτητα Απο την αλλη στην Κυμης που εχει ενα μικρο που στα κοβει εκεινη τη στιγμη πολυ καλη ποιοτητα αλλα με εγδαρε κανονικοτατα! Leroy η ποιο σιγουρη λυση (αλλα εμενα βιαζοτανε και μου εκοψε καποια κομματια λαθος) Εχω ακουσει και για καποιον προμηθευτη Βυρωνα καλα λογια αλλα δεν ετυχε να παω.... Αντε καλη συνεχεια ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και που εισαι ακομα...εχει δρομο μπροστα του..
κι εγω μαλον leroy θα παω αλλα πρωτα θα ρωτησω και πουθενα αλλου. η βαση σηκωνει σπιτι το ξερω..το σπιτι να δουμε τι θα σηκωσει ![]() εχουμε οκ για 1.5 τονο αλλα δεν σου το υπογραφει και κανεις γι αυτο θα μεινω κατω απο 1 τονο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ψάχνω από εδώ και από εκεί και οι διαστάσεις που βλέπω είναι μέχρι 2,5 μέτρα, άρα Κώστα πας σε 2 κομμάτια όπως είπαμε στο τηλέφωνο, με ένωση στη μέση. Και πρόσοψη 20αρι και το πάνω 2 10αρια. Δεν βλέπω άλλη λύση
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι βλεπω λενε συνηθεις διαστασεις.αρα ισως με παραγγελια να βρουμε και 3μετρο.αλλιως θα το κανουμε κομματια και μετα θα μπουμε και στο βιβλιο γκινες
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι παραγγελία βρε, αν τα εργοστάσια τα βγάζουν 2,5 μέτρα δεν γίνεται. Πάμε για κομματιαστό, αλλά κανένα πρόβλημα, μια χαρά θα γίνει
|
||||
|
||||
![]()
Μη του τα γραφεις ετσι αγχωνεται
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου 450 λιτρων | ScorpionGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 366 | 04-10-17 19:09 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |