|
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω οτι αρκει...το θεμα ειναι οτι τι βιολογια να εχεις οταν προοριζεται για καραντινα......(μιλαω για σκετο τανκ με νερο χωρις υποστρωμα).....?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ετσι ακριβως το σκεφτηκα σκετο ενυδρειο με μονο ενα κομματι ξυλο και μεσα ενα μονιμο κατοικο, ισως ενας pleco που ειναι ευκολοπροσαρμοστος,ετσι θα υπαρχει και βιολογια....τι λες εσυ??? |
|
||||
|
||||
![]()
οχι,οχι πλεκο....σου υπενθυμιζω οτι βιολογια μονο με νερακι μεσα δεν προκειται να εχεις....αρα τον ζωντανο οργανισμο γιατι να τον βαλεις αδικα και να τον ταλαιπωρησεις αφου η καραντινα,θα δουλευει μονο την περιοδο που θα φιλοξενεις καποιο κατοικο που προοριζεται για το κανονικο σου ενυδρειο..???θεωρω οτι η αποψη μου στεκει.........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aφου ανεφερε οτι θα υπαρχει και εσωτερικο φιλτρο μεσα... διαβαζετε καλά...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αγαπητε τολη,θεωρω(προσωπικη αποψη)οτι παρα το γεγονος οτι θα υπαρχει εσωτ.φιλτρακι,δεν θα εχει κατι το ιδιαιτερο απο αποψη βιολογιας-βακτηριδιων,αφου δεν θα υπαρχει κατι αλλο μεσα εκτος απο νερακι...αυτο τουλαχιστο διαπιστωσα απο προσωπικη μου περιπτωση.....και απο εδω και περα και διαβαζω σωστα,και απαντω πανω σε περιπτωσεις που εχω αντιμετωπισει......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aφου ανεφερε οτι θα υπαρχει και ενας πλεκο μεσα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι σωστα,θα υπαρχει...το θεμα ειναι γιατι να υπαρχει,οταν οι συνθηκες δεν θα ειναι σταθερες παντα,το ενυδρειακι,θα εχει το ρολο καραντινας,με συνεπεια πολλες φορες να υπαρχει και αρκετη χημεια-φαρμακα κλπ ,γιατι απο οτι καταλαβα θα εχει το ρολο καραντινας-νοσοκομειου,οποτε για τι ψαρι μιλαμε να ειναι μονιμα μεσα και να τρωει τσαμπα φαρμακα,και για ποια βιολογια.....?παρακαλω αν κατι δεν καταλαβα καλα ας με διορθωσει ο μικελε......
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
''Δισκοπληξία'' με ασφάλεια ........... | Μάγγος Θωμάς | Δίσκοι | 48 | 02-02-06 09:22 |
Φίλτρανση σε δισκοενυδρείο | Theokyr | Δίσκοι | 16 | 25-08-05 14:30 |