|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη δεν μπορώ να ανεβάσω σκληρότητες σε αυτό το ενυδρείο, έχω ψάρια μαλακού νερού , και έτσι μάλλον θα τροφοδοτώ απο τα συννεφάκια που εκει υπάρχουν ίσως και χιλιάδες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τακη οταν μου στειλες ramshorn στον πρωτο 1,5 μηνα δεν ειδα κανενα απολυτως προβλημα με τα κελυφη τους.Εβγαλα τα helena που ειχα βεβαια, αλλα σταδιακα αρχισε να ανακαμπτει και ο πλυθησμος των melanoides.Τωρα εδω και αρκετο καιρο παρολο που υπαρχουν παρα πολλα μικρα ramshorn μεσα παρατηρω αυτο που λες κι εσυ πιο πανω,αρα παιζει ρολο σαφως κι ο πλυθησμος των melanoides, γιατι με παραμετρους kh 8, gh 11, ph 7 που εχω,δεν νομιζω το προβλημα να ειναι οι σκληροτητες...Αρα..
![]() Μαλλον θα ξεκινησω να απομακρυνω ξανα τα melanoides οπου τα βλεπω,κι οχι οτι κι αυτο ειναι ευκολο..Η προσθηκη ασβεστιου ισως ειναι μια λυση ή κοκαλακι απο σουπια μερες που ναι κιολας.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θέμη με τις τιμές σκληρότητας που έχεις και θες για τα ψάρια σου είναι μια χαρά κανα κόκαλο σουπιάς ή ακόμα και καμιά ασβεστολιθική πέτρα, για μένα δυστυχώς δεν κάνει
![]() Παρεμπιπτόντως τα melanoides δεν παίρνουν χαμπάρι από τίποτα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εδω από θερμοκρασίες καλά πάμε
![]() Αριστερά θερμοκρασία χώρου, δεξιά θερμοκρασία ενυδρείου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι λίγο ψηλότερα... όπως σου έγραψα στο άλλο θέμα σου.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ με τέτοια θερμοκρασία δωματίου θα έβαζες και θερμαντήρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλό!!!!!
![]() ΠΑΝΤΑ τους έχω.- ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικό φυτεμένο | goku1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 17-01-17 19:41 |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |