|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτού του τύπου οι απαντήσεις και ιδιαίτερα μετά από σχεδόν ένα μήνα, δεν έχουν κανένα νόημα. Στο κάτω κάτω δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε κάποιον μόνο και μόνο για να τον "κράξεις"... Δεν χρειάζεται καν να απαντήσεις.
Παράθεση:
![]() Δεν θέλω να κάνω κανενός τον "δικηγόρο", αλλά πραγματικά δεν χρειάζονται αυτά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάθε φορά που βγάζω μεγάλη ποσότητα από vallisneria gigantea και εμφανίζεται απότομα φως και μειώνεται και η φυτοσυνθεση έχω θεματακια....
Το θέμα είναι ότι επιδη μου τελείωσε, πήγα σε δύο φαρμακεία και μου είπαν ότι δεν βγαίνει η ερυθρομηκινη πια σε χάπια έχει καταργηθεί..? Καμία ιδέα υπάρχει? Δεν θέλω να αγοράσω το σκευασμα από petshop που είναι πανάκριβο 4πλασια τιμή... |
|
||||
|
||||
![]()
ποσες φορες εχεις κανει την θεραπεια δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν ειναι και για χορταση φαρμακο ειναι και ολα τα φαρμακα εχουν τις επιπτωσεις τους.γιατι δεν προσπαθεις να μην κανεις τοσο μεγαλες αλλαγες πχ να κρατας σταθερη την βαλισνερια κλαδευοντας πριν πιασει πολυ χωρο ετσι ωστε να εχεις μια σταθεροτητα στο ποσο φως περναει!βεβαια θα σου πουν και οι δισκαδες εγω δεν ειμαι απλα μιλαω για το φυτεμενο κομματι σε σχεση με το προβλημα σου.ελπιζω τις βαλισνεριες να μην τις ξεριζωνεις εχουν κατι ριζες σαν μουρια και μπορει να σου κανει ανω κατω το ενυδρειο.μια συμβουλη που μου δωθηκε και ηταν πολυ χρησιμη ειναι να ανασηκωνεται το ριζωμα λιγο και να κοβεται χαμηλα το φυτο.τωρα για την ερυθρομυκινη περιμενε τους πιο εμπειρους
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο εκει αγορασα και εγω
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Είναι εύκολο να το υπολογισεις σε σκόνη? Διότι το μπουκαλάκι είναι 5gr?
Ναι ασφαλώς και δεν κάνει καλό... Σε αυτό το ενυδρείο που το έχω τώρα 2.5χρονια έχω κάνει 2-3φορες θεραπεία... Αλλα την κάνω μόλις δω ότι δεν υποχωρεί καθόλου.... Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα χρειαστεις ζυγαρια ακριβειας για να μετρησεις κατω του γραμμαριου. σε καποιο φαρμακειο ισως βρεις εγω γυρισα καμια 4-5, δεν αξιωθηκα ακομη να παρω μια ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι κυανοβακτηριο? | kesanis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 20-03-13 17:15 |
Κυανοβακτηριο και 1 παραδοξο | tsoui | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 05-05-12 00:44 |
κυανοβακτηριο και sera bactopur ? | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 05-11-11 21:58 |
περασε απο το ενυδρειο σας η BGA(κυανοβακτηριο)? | aiptek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 05-08-10 00:37 |
κοκκινο κυανοβακτηριο | floridis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 27-06-08 09:11 |