|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χαζή ερώτηση μην με πάρτε και από τον λαιμό.
όλο γύρο γύρο είναι ξύλο και μόνο μπροστά έχει τζάμι? πως το κλείσατε στις ενωσεις? τι βάλατε για να μην χάνει? Τάκη μην με δείρεις αλλά νόμιζα μέχρι τώρα ότι τα ξύλινα είχαν και τζάμι από μέσα μεριά γύρο γύρο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βρε Αλέξη, δεν βάζουμε τζάμι από μέσα, μόνο μπροστά, αν βάλεις τζάμι μέσα δεν χρειάζεται να το κάνεις ξύλινο, σε αυτό ο φίλος το πέρασε με εποξική ρητίνη και εγώ το έχω ντύσει με πλεξιγκλάς. Αν βάλεις τζάμι θα πρέπει να είναι παχύ, γιατί αν μπει λεπτό θα σπάσει, το κοντρα-πλακέ έχει άλλες αντοχές και μπορεί να λυγίσει λίγο, το τζάμι όμως θα έσπαγε.
Δες εδώ πως έφτιαξα το δικό μου http://www.aquatek.gr/vb/showthread....174&page=2/#41
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω διαβάσει παλιοτερα αλλά δεν το είχα καταλάβει.
στην ουσία έχεις ένα ξύλινο κουτί και μέσα ένα πλέξι γκλας κουτί και μόνο μπροστά τζάμι. το ένα για μονοσή και το άλλο για στεγανοποιηση
|
||||
|
||||
![]()
καπως ετσι.το ξυλο κραταει την κατασκευη στο σχημα που θελουμε και προσφερει θερμομονωση και το πλεξι στεγανοποιει απο τα νερα.
ακομα δεν ξερω ποιον απο τους δυο τροπους θα δοκιμασω αν και ο τροπος που διαλεξε ο φιλος εδω δειχνει ενδιαφερον.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
κατασκευη νεου ενυδρείο 650 λιτρων | sllo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 11:14 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |