|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο φίλε μου πολύ γουστάρω τις κατασκευές τέτοιου μεγέθους.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχήν φίλε μου Κώστα, "ΜΠΡΑΒΟ".
![]() ![]() ![]() Εύχομαι να το φτιάξεις όπως το ονειρεύεσαι και προ πάντων καλογέμιστο και καλοτάξιδο. Κατα δεύτερον, αντε να σε δω τι δώρο θα πάρεις για να γλυτώσεις ??? Ποια "Λουί Βιτόν", ούτε με αντιπροσωπεία τις "Hermes", δεν γλυτώνεις !!! χαχαχαχαχαχαχα....... αλλά κατά βάθος ξέρω γιατί το ξεκινάς αυτό. Είναι το απόλυτο τεστ πριν το γάμο. Αν αντέξει και αυτό τοτε...... Αντε με το καλό φιλαράκι...... και με πολλά γεννητούρια. |
|
||||
|
||||
![]()
χαχα θα εχουμε θεμα σιγουρα!!!μολις δει το σαλονι να μεταμορφώνετε σε εργαστηριο θα παρω το πρωτο εισητηριο για ανατολικη αφρικη
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου 450 λιτρων | ScorpionGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 366 | 04-10-17 19:09 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |