|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα τα διαμερίσματα μας εχουν καψει.. Ενας λογος που δεν πηγα σε πιο πολλα λιτρα ειναι το διαμερισμα..
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι δυστυχως αλλα οσο δινεις μηκος και μειωνεις υψος ειναι καλυτερα τα πραγματα.παντα αναλογα και με τα ψαρια που θα βαλεις..για δισκους θες υψος,για τα δικα μου θες μηκος για κολυμπι..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με το ΚΑΛΟ... να το γεμίσεις.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Νικο!!η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω απο δισκους.απλα εχω ακουσει..παντως τα δικα μου το θελουν το μηκος τους..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λέμε τώρα (ανάβω φωτιές ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οπως το λες πρεπει να γινει!!! αυτες οι κατασκευες γινονται μια φορα... πιο καλα 10 εκατ. πιο ψηλο και ας μην το γεμησεις μεχρι πανω... ας υπαρχει, ποτε δεν ξερεις...!!!
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα καλημέρα.
2 ερωτήσεις έχω σχετικά με το όλο Project που ετοιμάζεις. Ποιά η διάρκεια ζωής ενός ξύλινου ενυδρείου και 2ον πως θα κάνεις μέσα την στεγανοποίηση? Κάπου διάβασα για ένα είδος υγρού πλαστικού που το δουλεύουν πολύ στο εξωτερικό. Εσύ πως το σκέφτεσαι ? |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε τρελέ με το καλό!!!!!!!!
Ούτε με louis vuitton δε ξεμπερδεύεις Κώστα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο φίλε μου πολύ γουστάρω τις κατασκευές τέτοιου μεγέθους.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχήν φίλε μου Κώστα, "ΜΠΡΑΒΟ".
![]() ![]() ![]() Εύχομαι να το φτιάξεις όπως το ονειρεύεσαι και προ πάντων καλογέμιστο και καλοτάξιδο. Κατα δεύτερον, αντε να σε δω τι δώρο θα πάρεις για να γλυτώσεις ??? Ποια "Λουί Βιτόν", ούτε με αντιπροσωπεία τις "Hermes", δεν γλυτώνεις !!! χαχαχαχαχαχαχα....... αλλά κατά βάθος ξέρω γιατί το ξεκινάς αυτό. Είναι το απόλυτο τεστ πριν το γάμο. Αν αντέξει και αυτό τοτε...... Αντε με το καλό φιλαράκι...... και με πολλά γεννητούρια. |
|
||||
|
||||
![]()
χαχα θα εχουμε θεμα σιγουρα!!!μολις δει το σαλονι να μεταμορφώνετε σε εργαστηριο θα παρω το πρωτο εισητηριο για ανατολικη αφρικη
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου 450 λιτρων | ScorpionGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 366 | 04-10-17 19:09 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |