|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γκάπυ έχω , ramshorn και θα βάλω και μερικες red-cherrys .
------------------------- Το ενυδρειο δουλευει γεμάτο εδώ και 11 μέρες με Co2 και η τύρφη χάνει τη δράση της σήμερα μετράω ph : 7,6 . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 11-03-16 στις 11:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου έχεις γκάμπυ γιατί βάζεις τύρφη ;
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο προς το παρον ειναι αδειο ουτε τη διαδικασια στρωσιματος εχω αρχισει ακομή γιατι υπάρχει κύνδινος για άλγες . Τη τυρφη και την οσμωση την θέλω για τα φυτα που θέλουν μαλακό νερό το οποιο θα αναμειγνυω με 50% νερό βρύσης . Τα γκάπυ δεν έχουν πρόβλημα με το 7 ph πιστεύω , το μόνο θέμα ειναι το kh που εγω το θέλω ιδανικά στο 5-7 και αυτα προτιμούν το 10-30 . Αλλα και αυτα τα γκαπυ που έχω στα άλλα ενυδρεια μου είναι με kh : 9-10 και ph 8.0-8.4 .
http://www.liveaquaria.com/product/p...48&pcatid=1048 |
|
||||
|
||||
![]()
Αλιμονο εαν καναμε ολοι τετοια φασαρια για ενα φυτεμενο.
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη να μην βαλω οσμωση ? Η τυρφη νομιζω τουλαχιστον για μενα ειναι μεγαλυτερη φασαρια....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το κάνεις για τα φυτά δεν χρειάζεται, νεράκι βρύσης αποχλωριομένο
|
|||
|
|||
![]()
α να βαζω απλως αντιχλωριο και να το αφησω το νερο ως εχει με μετρησεις βρύσης ph : 8,4 kh : 12-13 , gh : 14 ?
------------------------- Αντιχλώριο Prime , απλώς κάπου διάβασα οτι το ιδανικο ph για βαρια φυτεμενα με carptet ειναι το 6,8 - 7,2 . Εμενα παντως η ελεοχαρις με μπουκάλα και χωρίς λιπασμα προς το παρον παει πολυ καλα με 6,9 που ξεκινισα και τώρα ειναι στο 7,6 καθως τελειωνει λογικα η δραση της τυρφης . Αλλα το 8.5 βρυσης μου φαινεται καπως πολυ .... Θα αντεξει ?> Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 11-03-16 στις 13:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυρφη | ΔημήτρηςΤ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 23-02-16 06:34 |
τυρφη | στελιος προεδρου | Bettas | 34 | 06-09-14 01:37 |
sos τυρφη | stef_alex | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 27-04-13 14:29 |
Τυρφη | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-12-12 20:59 |
Τυρφη | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-03-09 20:15 |