|
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα 2Χ18W μια jbl solar 4000K και μια ροζ αγνωστης ταυτοτητας.Τωρα 1 grolux 28W 8500K,1 juwel day 28W 8000K και την Jbl που ειχα.Απο lumen δεν ξερω.Μαλλον με μπερδευει το χρωμα.Ηταν φυσικο και εγινε χρωματιστο.(πολυχρωμο σαν εσενα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύχρωμο μεν... σκοτεινό δε;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να εξηγησω το χρωμα γραπτως.Πιο φωτεινο εδειχνε πριν-λευκο φυσικο. τωρα μωβιζει και αλλαζει ολο το σκηνικο-τα χρωματα των φυτων των ψαριων της αμμου.ψιλομαπα η grolux
|
|
||||
|
||||
![]()
Με την sylvania aquastar ισορροπεί πολύ καλύτερα.
Έπρεπε να το περιμένεις όμως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στην αρχη ειπα να βαλω αυτη αλλα αλλαξα γνωμη λογω kelvin(10000 ή 11000)
|
|
||||
|
||||
![]()
Σχετικά με τα kelvin ιδέα δεν έχω, δεν ασχολούμε τόσο με τα φυτά νομίζω είναι 10000,αλλά σε έμενα τουλάχιστον δεν δημιούργησε κάποιο θέμα,ήταν όμως η μόνη που ισορρόπησε την grolux ειδικά στα φυτά επιφανείας τα έδειχνε σαν μαραμένα τωρα έβαλα το σετάκι της juwel color με day και επίσης είναι μια χαρά βέβαια μπορεί να αλλάζει και η οπτική του καθενός.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φάσμα είναι συγκεκριμένο... ΑΝ ΔΕΝ το γνωρίζεις λόγω έλλειψης εμπειρίας... είναι άλλο κεφάλαιο.-
Η gro-lux χρησιμοποιείται από αρκετούς και... ΔΕΝ νομίζω να συμφωνήσουν μαζί σου. Το θέμα είναι... τι ζητάς και ΑΝ οι κινήσεις που κάνεις... οδηγούν εκεί.- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Λιγο πιο πανω κοιτα στο #11 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 11-03-16 στις 23:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια σε ηλεκτρολογικα | kostas78 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 11-01-15 03:47 |
ξερει καποιος απο cayman?(ηλεκτρολογικα) | giannisqq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 07-06-11 22:36 |