|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο έχεις νοσήσει (γαργάρες με epsom salts γρήγορα
![]() ![]() Η ασθένεια πάντως είναι γνωστή στη Μalawi και η θεραπεία που προτείνει ο σαμάνος είναι τουλ. 30 ώρες κατάδυση στη λίμνη ![]() Ετοίμαζε και μεγαλύτερο ενυδρείο http://www.malawicichlidhomepage.com...eniolatus.html |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Yes I am sick with Malawi. είσαι Θεός Κλεόβουλε...χαχαχαχα άκου "Σαμάνος".. πω, πω τι μου θύμησες. Αλλά αυτά δε λέγονται στον αέρα. Μα πες βρε Κλεόβουλε, δεν είναι φοβερά ψάρια? |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή είναι πολλά τα φοβερά
μόνο μια κατάδυση μας σώζει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτσε και το οργανώνω το πράγμα
![]() ![]() ![]() σιγά σιγά γίνονται αυτές οι δουλειές. Έχω δει σχεδόν όλα τα video που παίζουν youtube για "Malawi dive", και έχω ξετρελαθεί. ![]() ![]() ![]() Καλά δεν συζητάω για το φυσικό τους περιβάλον, καμία σχέση με αυτά που στήνουμε εμείς. ¶σε που βλέπεις 10 διαφορετικά είδη να κολυμπάνε γύρω σε ένα 1 μέτρο και στα ενυδρεία μας γίνεται πόλεμος. Επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα νερά "ακόμη" είναι παρθένα. Τα ψάρια δεν είναι φοβισμένα καθόλου με τους ανθρώπους (και μακάρι να μείνουν έτσι), και αυτό εξηγεί πολλά. |
|
||||
|
||||
![]()
αντε για να δω να οργανωσουμε ταξιδι
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το μεγαλύτερο ζόρι είναι οι ώρες πτήσεις .... είναι περίπου 24 ώρες.
![]() ![]() ¶σε επίσης τη μετάβαση από Γιοχάνεσμπουργκ. Αλλά αλήθεια, αν μου κάτσει η ευκαιρία δεν την αφήνω με τίποτε. Είμαι διατεθημένος να πάω και ας ακούω ![]() ![]() ![]() (Έτσι και αλλιώς θα την ακούω που θα την ακούω...χαχαχαχαχαχα) Για πάρτε μια .... ![]() http://www.malawitourism.com/pages/c...asp?PageID=155 |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
Τελικά το ψαράκι είχε πεθάνει και έπεσα στην εικόνα που τα Acei το είχαν αρχίσει να το κολατσίζουν. ![]() Τελικά έγιναν πάλι αλλαγές στην σύνθεση ψαριών (ελπίζω αυτή τη φορά να είναι μόνιμη) και αλλαγές στο στήσιμο των πετρών. Από ψάρια έχω κρατήσει πλέον: 5 Pseudotropheus Demasoni (μικρά) 5 Cynotilapia Afra Jalo (WF) 3 Labidochromis caeruleus (μικρά) έβαλα και προπαραγγελία στον Ιγνάτιο για: 3 (1 αρσενικό +2 θηλυκά) "Protomelas Taeniolatus boadzulu". (ίσως να φύγουν τα Labido όταν έρθουν τα Protomelas) Πάντως κάθε εμπόδιο για καλό. Για να βγάλω τα 5 Acei + 3 Saulosi, αναγκάστικα να βγάλω όλες τις πέτρες και να το ξαναστήσω. Τώρα λοιπόν μου φαίνεται πιο όμορφο (και έκανα εν μέρη και το χατήρι του φίλου Κώστα "Tyrinthos" που με είχε πρήξει με τις Πέτρες σπαγγέτι). Σχετικές Φωτογραφίες (για να ακούσω απόψεις για πριν και μετά)..............αργότερα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |