|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα κάνει μπαμ βρε,
εκτός και αν αυτός που έφτιαξε το σχέδιο τα είχε τσουγκρίσει ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελους τελειωσα το φωτιστικο μου.Εβαλα το ballast 2X28 T5 με ανακλαστηρες καινουργιους και ενα παλιο που ειχα 1Χ18 Τ8.Μου βγηκε ο πατος
αλλα χωρεσανε ολα και εμεινε χωρος και για τα ανεμιστηρακια. Το σημαντικοτερο οτι δεν εκανε μπαμ! Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι απο τα 36W πηγα στα 74W αλλα το βλεπω πιο σκοτεινο.Αφου σηκωνω συνεχεια το καπακι να δω αν αναβουν ολες.Εχει αλλαξει και το χρωμα λογω grolux και με μπερδευει. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω,
και δεν θα έκαναν μπαμ βρε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η ένταση ΔΕΝ είναι στα watt... για να δείχνει πιο σκοτεινό, αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι υπάρχει η πιθανότητα ή να "έπεσαν" τα lumen ή έχεις βάλει "θερμές" αντί για "ψυχρές" που είχες.-
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα 2Χ18W μια jbl solar 4000K και μια ροζ αγνωστης ταυτοτητας.Τωρα 1 grolux 28W 8500K,1 juwel day 28W 8000K και την Jbl που ειχα.Απο lumen δεν ξερω.Μαλλον με μπερδευει το χρωμα.Ηταν φυσικο και εγινε χρωματιστο.(πολυχρωμο σαν εσενα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύχρωμο μεν... σκοτεινό δε;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να εξηγησω το χρωμα γραπτως.Πιο φωτεινο εδειχνε πριν-λευκο φυσικο. τωρα μωβιζει και αλλαζει ολο το σκηνικο-τα χρωματα των φυτων των ψαριων της αμμου.ψιλομαπα η grolux
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια σε ηλεκτρολογικα | kostas78 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 11-01-15 03:47 |
ξερει καποιος απο cayman?(ηλεκτρολογικα) | giannisqq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 07-06-11 22:36 |