|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απλα την ωρα που πηρες νερο για τεστ μαζεψες και υπολειμματα τροφης μη ορατα με το ματι και σου αλλοιωθηκε η μετρηση.
τωρα για το εξαφανισμενο ψαρακι θα ελεγα να μην ξεστησεις ολο το ενυδρειο. |
|
|||
|
|||
![]()
και τι να κάνω βρε Κώστα ? Πως θα το βρώ?
|
|
||||
|
||||
![]()
μια μερα δεν ειναι που το εχασες?περιμενε αλλη μια και αν δεν δεις κατι αρχισε σιγα σιγα να ψαχνεις.μια μια πετρα για να μην τρομαξεις τα υπόλοιπα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο προφανώς κάτι δεν έκανες σωστά στις μετρήσεις.
Με ποια τεστ μετράς Λάμπρο ; Τώρα για το ψαράκι αν είναι μικρό , πιο πολύ η ταλαιπωρία και το στρεσάρισμα των υπολοίπων ψαριών παρά το πιθανών καλό αν το βρεις και το βγάλεις
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν έχει πεθάνει και μείνει μέσα, δεν θα έχω πρόβλημα με τα άλλα ? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα το έχουν φάει ήδη.
|
|
||||
|
||||
![]()
και μεσα να το αφησεις δεν τρεχει και κατι σε τοσα λιτρα ενυδρειο.εσυ φυσικα θα κανεις και καμια καλη αλλαγη νερου.
κριμα παντως αν το εχασες.τα εχει και αυτα το χομπι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ αυτό πιστεύω για το τεστ!
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τις συμβουλές.
Κρίμα το ψαράκι αν έφυγε... ![]() ![]() ![]() Anyway, όπως είπε και ο Κώστας, "τα έχει αυτά το χόμπι". ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωστή Ανάγνωση Τεστ Νερού | stephos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-03-14 19:18 |
Wannabe Αρχάρια: Είναι τελικά τα guppies η σωστή επιλογή;;; | Loucritia | Ζωοτόκα | 15 | 27-02-11 03:02 |
νέα αρχή!!! μετρήσεις νερού | spirossd | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-08-10 00:02 |
Ποιά είναι η σωστή σειρά στα εξαρτήματα του Co2? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-03-08 00:36 |
Σωστή αλλαγή νερού | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 04-10-06 23:14 |